Cikkek a(z) Sminkek és Szemfestés kategóriából

Mire szolgálnak a sminkek? Nem másra, mint arcunk szépségének kiemelésére, illetve kevésbé előnyös vonásink elrejtésére. A jól megválasztott sminkek nagyságrendekkel javíthatják megjelenésünket. Fontos figyelembe venni arcbőrünk és szemünk színét, valamint arc-, szem- és orrformánkat. Nem elhanyagolható tényező az évszak, és a szezonra jellemző divatirányzat sem, ha a sminkek között válogatunk.

Party smink gyorsan

Party smink gyorsan

Minden nő vágya, amikor egy partyra készül, hogy gyorsan készüljön el tökéletes sminkje. Mielőtt neki kezdenénk a sminkelésnek, tisztítsuk le alaposan bőrünket. A nappali sminkünk összes maradékától szabaduljunk meg és, ha van egy pár percünk, kenjünk fel egy nem túl zsíros, hidratáló krémet és hagyjuk beszívódni. Ezek után az első… Tovább: Party smink gyorsan »

Party smink készítése

Party smink készítése

Egy party ünnepi esemény. Elegáns megjelenést kíván. Fontos, hogy ruhánk és frizuránk is elegáns legyen, és sminkünk ezekkel harmonizáljon.  Nem utolsó sorban a party egész ideje alatt jó, ha megmarad ez az összkép. A party smink készítésekor figyelembe kell vennünk, hogy mesterséges világításnál mások a fényviszonyok. Egy sima nappali smink… Tovább: Party smink készítése »

Buli smink készítése

Buli smink készítése

Ha buliba vagyunk hivatalosak, másként szeretnénk kinézni, mint általában. Vonzóbban, nőiesebben, dögösebben. Sokan esnek abba a hibába, hogy ilyenkor magukra kenik telje smink arzenáljukat. Ne essünk túlzásokba, mert sminkünkkel az ellenkező hatást fogjuk elérni. Először is döntsük el, milyen ruhát szeretnénk felvenni, ha frizuránk stílusában is  döntésre jutottunk, válasszuk meg… Tovább: Buli smink készítése »

Buli smink divat

Buli smink divat

Mindenki szeret bulizni, kicsit kikapcsolódni. Felveszünk valami lazábbat, szexisebbet és elmegyünk kikapcsolódni. Nem igazán elegáns ilyenkor a megjelenésünk, inkább olyan bulis. A szemünk sminkelése is inkább vidám, laza nem annyira elegáns. A jó smink kiemeli arcunk szép vonásait. Ez vonatkozik a buli sminkre is, hiszen jól akarjuk érezni magunkat, tetszeni… Tovább: Buli smink divat »

Menyasszonyi smink divat

Menyasszonyi smink divat

A menyasszonyi smink divatban több stílus is megtalálható. A romantikus menyasszonyi sminkek divatja, ami finomabb szemsminkből és erőtejes száj hangsúlyozásból áll, ismét hódit. Divatban van még a füstös szemsmink a különlegesebb sminkeket bevállaló menyasszonyok között. A műszempilla nagyon divatos idén, így a menyasszonyi sminkeknél is nagy hangsúlyt kap, kissé finomabb… Tovább: Menyasszonyi smink divat »

Menyasszonyi smink tanácsok

Menyasszonyi smink tanácsok

Az esküvőt több hónapos lázas készülődés előzi meg. Ilyenkor minden apró részletet előre meg kell tervezni, mindennek tökéletesnek kell lenni. A menyasszony ruhájának, sminkjének eltervezése talán az egyik legfontosabb része a készülődésnek. Ha nem is szoktuk szakember segítségét igénybe venni, ilyenkor nagyon ajánlott profi sminkeshez fordulni. A menyasszonyi smink elkészítésekor… Tovább: Menyasszonyi smink tanácsok »

Különleges alkalmi smink

Különleges alkalmi smink

Alkalmi sminkünk mindig szerves része megjelenésünknek. Ha ez az alkalom maga is különleges vagy csak ruhánk-frizuránk nem egyszerűen elegáns, hanem mondhatni extravagáns, akkor sminkünknek is ehhez kell igazodni, egyébként felborul az összhatás.A különleges alkalmi sminket már arcfestésnek is nevezhetjük, hiszen túlmutat a szem sminkelésén. Ilyenkor fontos, hogy színben teljes összhangban… Tovább: Különleges alkalmi smink »

Alkalmi szem smink

Alkalmi szem smink

Ha alkalomra készülünk, fontos, hogy szem sminkünket is megfelelően válasszuk meg. Ha nem buliba megyünk, nem annyira szerencsés túl élénk színeket választani, hacsak nem extravagáns annyira a ruhánk és frizuránk, ami megkívánja az erős szín használatát szemünk sminkelésénél. Használjunk inkább gyöngyház fényű szemfestéket, ami kellően elegáns hatást kölcsönöz. A felső… Tovább: Alkalmi szem smink »

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés tippek portál! A várható tartalomból: Frizura Alkalmi Divatos Férfi Hosszú Rövid Sminkek Alkalmi Buli Menyasszonyi Party Sminkelés Szemfestékek Avon L’Oreal Max Factor Maybelline Oriflame Szemfestés Tippek és tanácsok Tussal Szemszín szerint Barna Kék Zöld Tanfolyam Kellemes böngészést!

Szemfestés 2024