Hírek smink és Szemfestés témában

Pink szemfestés

Pink szemfestés

Egy éjszakai szórakozóhelyen mindenki a legjobb formáját akarja hozni: felveszi legszebb ruháját, haját is rendbe szedi, nem beszélve a sminkjéről. Egy sötét, villódzó fényekkel teli helyre a legjobb választás egy feltűnő, például pink szemfestés. Ha ezt a színt választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy felfigyelnek ránk. A pink szemfestés lényege, hogy… Tovább: Pink szemfestés »

Galambszürke szemfestés

Galambszürke szemfestés

Egy nagyon elegáns helyre már szinte kötelező a visszafogott, mégis attraktív smink. A szem kihangsúlyozására megfelelő választás a galambszürke szemfestés. A galambszürke szín mindig is az eleganciát képviselte. Ez a szín mindenkinek jól áll, hiszen az árnyalatokkal lehet játszani. A galambszürke szemfestés első lépése a jól megválasztott árnyalat. Legelőször alapozzuk… Tovább: Galambszürke szemfestés »

Szemfestés otthon

Szemfestés otthon

A szemfestés otthon szinte a mindennapi teendőink között szerepel. Ha már régóta sminkelünk, akkor nagyjából tudjuk, hogy milyen színek állnak jól, milyen színek mennek az öltözékünkhöz. Fontos, hogy jó minőségű kozmetikumokat szerezzünk be, mivel gyakori használat esetén a bőrünk épségét is veszélyeztetjük. Az otthoni szemfestésnél ügyeljünk az alapozásra. Ha nagyon… Tovább: Szemfestés otthon »

Natúr szemfestés

Natúr szemfestés

A natúr szemfestés szinte minden alkalomra megfelel, bármikor büszkén mehetünk natúr sminkbe bármilyen rendezvényre, hisz nem túl feltűnő, mégis kiemeli arcunk vonalait. A natúr szemfestésnél a legfontosabb a szempillák kiemelése. A nagy szempillák természetességet sugároznak. Legelső lépéseként alapozzunk szépen, utána használjunk egy kis csillogó vagy matt hatású pirosítót vagy púdert,… Tovább: Natúr szemfestés »

Leopárd mintás szemfestés

Leopárd mintás szemfestés

A leopárd mintás szemfestés alapja, mint minden smink meghatározó tényezője, a szép alapozás. Nagyon vékony, finom alapozót használjunk, amely egyből felszívódik, és nem nyújt „mű” hatást, mivel az a leopárd mintával együtt közönségesnek tűnhet. Alapozzuk be a szemhéjat is és a szem körüli részt is, finoman. A leopárd mintás szemfestés… Tovább: Leopárd mintás szemfestés »

Profi szemfestés

Profi szemfestés

A profi szemfestés titka, hogy ismerjük a szemformánkat és a hozzánk illő színeket. Nagyon sokan abba a hibába esünk, hogy több színt, többféle állagú festéket viszünk fel egyszerre a szemhéjra, rossz helyre. A profi sminkesek általában két színt használnak, árnyékolásra és kihangsúlyozásra, ezeket pedig szépen összesatírozzák. Ezután csak szemceruzát vagy… Tovább: Profi szemfestés »

Szemfestés 50 felett

Szemfestés 50 felett

Ahhoz, hogy 50 felett is kitűnően nézzünk ki, meg kell tanulnunk, hogy melyek azok a kiegészítők, ruhák, és melyik az a smink, amely jól áll nekünk. A szemfestésnek 50 felett diszkrétnek kell lennie. Fontos, hogy ne használjunk túl élénk színeket, sem pedig csillámporos szemhéjfestéket. Ezek mind kiemelik a ráncokat azáltal,… Tovább: Szemfestés 50 felett »

Szemfestés trükkök

Szemfestés trükkök

Egy nőnek ruháján és haján kívül a sminkjére is oda kell figyelnie. Fontos, hogy mindig a ruhájához, korához és alkatához illő sminket válasszon. A szemfestési trükkök ismerete az egyik olyan tudás, ami nélkülözhetetlen egy tökéletes smink elkészítéséhez. A szemfestés trükkök közé tartozik, hogy ha tartós szemhéjfestést szeretnénk, akkor az alapozóval… Tovább: Szemfestés trükkök »

Szemfestés tiniknek

Szemfestés tiniknek

A mai tiniknek nagyon fontos a smink akár iskolába, akár buliba mennek. A szemfestés tiniknek nem tiltott, sőt! Ha jól tudják használni az ecsetet, sokkal szebbek is lehetnek egy kis sminktől. Kihangsúlyozhatják vele arcuk, szemük szépségét. Ha szemük színével harmonizáló árnyalatot választanak, igazán figyelemreméltó összhatást kapnak. A szemfestés tiniknek egyik… Tovább: Szemfestés tiniknek »

Szemfestés szemüvegeseknek

Szemfestés szemüvegeseknek

Amennyiben probléma van látásunkkal, és szemüveget kell viselnünk, még nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a sminkelésről, ezen belül szemeink festéséről. Szemüvegesen is nők vagyunk, bátran kiemelhetjük szemünk szépségét szemüvegünkön keresztül, figyelvén arra, hogy mely dolgok előnyösek illetve melyek hátrányosak számunkra szemünk festésénél. Ha távollátók vagyunk, szemeink nagyobbnak látszanak… Tovább: Szemfestés szemüvegeseknek »

Oldal 1 - 41234
Szemfestés 2024