Cikkek a(z) Alkalmi és Szemfestés kategóriából

Az alkalmi frizura, mint a nevében is benne van egy alkalomra szól. Harmonizálnia kell a ruhával, a szemfestéssel, egységes képek kell mutatnunk, tehát az alkalmi frizura megválasztásánál nagyon fontos szem előtt tartani az előbb felsorolt tényezőket. A még oly szép alkalmi frizura is visszatetsző lehet, ha nincs összhangban megjelenésünk többi elemével.

Alkalmi frizura félhosszú hajból

Alkalmi frizura félhosszú hajból

A félhosszú hajból nem jelenthet gondot egy stílusos alkalmi frizura elkészítése, akár házilag. Természetesen fodrász segítségét is kérhetjük, de van egy pár olyan alkalmi frizura, amit mi is el tudunk készíteni, pláne, ha nem idegen tőlünk a hajsütővas, és egyéb hajápolási készülék, illetve készítmény. Ez az a hajhossz, amiből már… Tovább: Alkalmi frizura félhosszú hajból »

Esküvői alkalmi frizurák

Esküvői alkalmi frizurák

Elegáns, stílusos alkalmi frizura készíttetést sok tervezés előzi meg, pláne, ha ez az alkalom az esküvőnk. Minden nő ilyenkor szeretne a legszebb lenni, hiszen ez élete nagy napja. Miután megtaláltuk életünk legszebb menyasszonyi ruháját, a hozzáillő cipővel együtt, a következő eldöntendő feladat, milyen esküvői frizura illik legjobban ruhánk stílusához. Meghatározó… Tovább: Esküvői alkalmi frizurák »

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés tippek portál! A várható tartalomból: Frizura Alkalmi Divatos Férfi Hosszú Rövid Sminkek Alkalmi Buli Menyasszonyi Party Sminkelés Szemfestékek Avon L’Oreal Max Factor Maybelline Oriflame Szemfestés Tippek és tanácsok Tussal Szemszín szerint Barna Kék Zöld Tanfolyam Kellemes böngészést!

Szemfestés 2024