Cikkek a(z) Alkalmi és Szemfestés kategóriából

Az alkalmi sminkek megválasztása nagy körültekintést, tervezést igényel. Nem mindegy milyen alkalomra csináljuk, vagy készíttetjük el kozmetikusunkkal. Harmonizálnia kell ruhánkkal, frizuránkkal, egyéniségünkkel, hogy vonzóak legyünk, egységes benyomást keltsünk. Szem előtt kell tartani egy jó alkalmi smink elkészítésekor, hogy ne a festék mennyisége domináljon, hanem arcunk, szemünk szépségét emelje ki.

Különleges alkalmi smink

Különleges alkalmi smink

Alkalmi sminkünk mindig szerves része megjelenésünknek. Ha ez az alkalom maga is különleges vagy csak ruhánk-frizuránk nem egyszerűen elegáns, hanem mondhatni extravagáns, akkor sminkünknek is ehhez kell igazodni, egyébként felborul az összhatás.A különleges alkalmi sminket már arcfestésnek is nevezhetjük, hiszen túlmutat a szem sminkelésén. Ilyenkor fontos, hogy színben teljes összhangban… Tovább: Különleges alkalmi smink »

Alkalmi szem smink

Alkalmi szem smink

Ha alkalomra készülünk, fontos, hogy szem sminkünket is megfelelően válasszuk meg. Ha nem buliba megyünk, nem annyira szerencsés túl élénk színeket választani, hacsak nem extravagáns annyira a ruhánk és frizuránk, ami megkívánja az erős szín használatát szemünk sminkelésénél. Használjunk inkább gyöngyház fényű szemfestéket, ami kellően elegáns hatást kölcsönöz. A felső… Tovább: Alkalmi szem smink »

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés tippek portál! A várható tartalomból: Frizura Alkalmi Divatos Férfi Hosszú Rövid Sminkek Alkalmi Buli Menyasszonyi Party Sminkelés Szemfestékek Avon L’Oreal Max Factor Maybelline Oriflame Szemfestés Tippek és tanácsok Tussal Szemszín szerint Barna Kék Zöld Tanfolyam Kellemes böngészést!

Szemfestés 2024