Cikkek a(z) Menyasszonyi és Szemfestés kategóriából

Miután megtaláltuk álmaink esküvői ruháját és a cipőre is szert tettünk,és eldöntöttük, hogy milyen frizura költeménnyel szeretnénk elkápráztatni a násznépet, és nem utolsó sorban vőlegényünket, ideje eldönteni, hogy a menyasszonyi sminkek közül melyiket válasszuk. Melyik menyasszonyi smink illik legjobban a megálmodott ruhához, és frizurához, milyen sminkkel tudjuk legjobban kiemelni szépségünket.

Menyasszonyi smink divat

Menyasszonyi smink divat

A menyasszonyi smink divatban több stílus is megtalálható. A romantikus menyasszonyi sminkek divatja, ami finomabb szemsminkből és erőtejes száj hangsúlyozásból áll, ismét hódit. Divatban van még a füstös szemsmink a különlegesebb sminkeket bevállaló menyasszonyok között. A műszempilla nagyon divatos idén, így a menyasszonyi sminkeknél is nagy hangsúlyt kap, kissé finomabb… Tovább: Menyasszonyi smink divat »

Menyasszonyi smink tanácsok

Menyasszonyi smink tanácsok

Az esküvőt több hónapos lázas készülődés előzi meg. Ilyenkor minden apró részletet előre meg kell tervezni, mindennek tökéletesnek kell lenni. A menyasszony ruhájának, sminkjének eltervezése talán az egyik legfontosabb része a készülődésnek. Ha nem is szoktuk szakember segítségét igénybe venni, ilyenkor nagyon ajánlott profi sminkeshez fordulni. A menyasszonyi smink elkészítésekor… Tovább: Menyasszonyi smink tanácsok »

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés tippek portál! A várható tartalomból: Frizura Alkalmi Divatos Férfi Hosszú Rövid Sminkek Alkalmi Buli Menyasszonyi Party Sminkelés Szemfestékek Avon L’Oreal Max Factor Maybelline Oriflame Szemfestés Tippek és tanácsok Tussal Szemszín szerint Barna Kék Zöld Tanfolyam Kellemes böngészést!

Szemfestés 2024