Hírek tus és Szemfestés témában

Japán szemfestés

Japán szemfestés

A japán szemfestéssel különleges keleties hatású sminket készíthetünk, amely bármilyen alkalomra kitűnő választás lehet. Mint minden smink alapja, a japán smink alapja is a nélkülözhetetlen, szép alapozás. Ehhez válasszunk egy vékony, jó minőségű alapozót, és pöttyökben vigyük fel az arcra, de csak oda, ahova szükséges. Ezután szépen oszlassuk el, majd… Tovább: Japán szemfestés »

Szemfestés nagy szemekre

Szemfestés nagy szemekre

Ha nagy szemeink vannak, szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ugyanis bármivel is kísérletezünk, az jól fog állni. A nagy szemek előnye, hogy nagyon látványos sminkeket lehet készíteni, sok árnyalatot használhatunk, és az eredmény káprázatos lehet, amennyiben jól dolgozunk. Nagyon sokan viszont nem szeretik, ha nagy, kerek boci szemük van, pedig ez az… Tovább: Szemfestés nagy szemekre »

Szemfestés szemhéjtussal

Szemfestés szemhéjtussal

A sminkelés egyik leglátványosabb hatást kiváltó eszköze a szemhéjtus. Nagyon sokan szeretik, de ugyanannyian rettegnek is tőle, hisz a szemfestés szemhéjtussal tapasztalatot és türelmet igényel. Ám megéri gyakorolni a technikát, mert gyönyörű szemeket varázsolhatunk magunknak.  A szemfestés szemhéjtussal a pontosságon múlik. Lényeges, hogy a kezünk mindig stabilan álljon. A legjobb… Tovább: Szemfestés szemhéjtussal »

Szemfestés egyszerűen

Szemfestés egyszerűen

Mivel mindenkinek más az arcformája és arca karakterisztikája, ezért a sminkelésnek személyre szabottnak kell lennie, főleg ha valamilyen alkalomra készülve sminkeljük magunkat. Mindenképpen a legfontosabb szabály, hogy a megtisztított arcot kezdjük el sminkelni. Ha szemeinket szeretnénk kihangsúlyozni, egy hétköznapi szemfestést egyszerűen megoldhatunk egy kis szemhéjpúder, egy fekete szemceruza és egy… Tovább: Szemfestés egyszerűen »

Ázsiai szemfestés

Ázsiai szemfestés

Az ázsiaiak, főként az egyiptomiak már az ókorban sminkeltek. Ahhoz, hogy keleties hatású sminket készítsünk, a legfontosabb, hogy szerezzünk be egy jó alapozót, egy fekete színű tust és egy ezüst vagy fehér színű szemhéjfestéket. Az ázsiai szemfestéshez legelőször a szem körüli részt alapozzuk be. Ez azért fontos, hogy eltűnjenek a… Tovább: Ázsiai szemfestés »

Szemfestés 2024