Cikkek a(z) Buli és Szemfestés kategóriából

A buli sminkek a sminkek között egy külön kategória. Ne rakjunk fel egyszerű, hétköznapi sminket, legyen kissé hangsúlyosabb. Feltétlenül figyeljünk arra, hogy összhangban legyen ruhánkkal, ékszereinkkel. Nem szabad abba a hibába esni, hogy túlsminkeljük magunkat. A buli smink legyen színes, de ne túl harsány. Egészítse ki az összképet, de ne harsogja túl.

Buli smink készítése

Buli smink készítése

Ha buliba vagyunk hivatalosak, másként szeretnénk kinézni, mint általában. Vonzóbban, nőiesebben, dögösebben. Sokan esnek abba a hibába, hogy ilyenkor magukra kenik telje smink arzenáljukat. Ne essünk túlzásokba, mert sminkünkkel az ellenkező hatást fogjuk elérni. Először is döntsük el, milyen ruhát szeretnénk felvenni, ha frizuránk stílusában is  döntésre jutottunk, válasszuk meg… Tovább: Buli smink készítése »

Buli smink divat

Buli smink divat

Mindenki szeret bulizni, kicsit kikapcsolódni. Felveszünk valami lazábbat, szexisebbet és elmegyünk kikapcsolódni. Nem igazán elegáns ilyenkor a megjelenésünk, inkább olyan bulis. A szemünk sminkelése is inkább vidám, laza nem annyira elegáns. A jó smink kiemeli arcunk szép vonásait. Ez vonatkozik a buli sminkre is, hiszen jól akarjuk érezni magunkat, tetszeni… Tovább: Buli smink divat »

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés tippek portál! A várható tartalomból: Frizura Alkalmi Divatos Férfi Hosszú Rövid Sminkek Alkalmi Buli Menyasszonyi Party Sminkelés Szemfestékek Avon L’Oreal Max Factor Maybelline Oriflame Szemfestés Tippek és tanácsok Tussal Szemszín szerint Barna Kék Zöld Tanfolyam Kellemes böngészést!

Szemfestés 2024