Hírek szem és Szemfestés témában

Gyönyörű szemfestés

Gyönyörű szemfestés

Felhívni magunkra a figyelmet sok mindennel lehet: egy különleges ruhával vagy hajviselettel, de egy gyönyörű szemfestés is csodákra képes. Egy tökéletesen kifestett szem mindig is vonzotta a tekinteteket. A gyönyörű szemfestés alapja a következő lépésekből áll: elsőként használjunk korrektort a karikák eltüntetéséhez. Erre jó megoldás a lila korrektor, mert segít… Tovább: Gyönyörű szemfestés »

Szemfestés, vízvonal kihangsúlyozásával

Szemfestés, vízvonal kihangsúlyozásával

Egy tini vagy egy kezdő sminkes talán legelső sminkeszköze a sima szemceruza. A szín is általában a jól megszokott fekete. Az első tapasztalat is a szemfestés vízvonalon történik, vagy más néven a szem kihúzásán. Rengeteg lehetőség rejlik benne, hisz lehet játszani a színekkel vagy épp azzal, hogy a szempillák tövében… Tovább: Szemfestés, vízvonal kihangsúlyozásával »

Cica szemfestés

Cica szemfestés

Ez a fajta smink szexi és csábító. Ismerni kell a technikáját, ám egy kis gyakorlással tökéletes cica szemfestést készíthetünk. Bemutatjuk azokat a lépéseket, melyek követésével elkészíthetjük a cicás szemet. Szükségünk lesz ehhez fekete szemceruzára, szemtusra, szemhéjfesték ecsetre, sötét színű szemhéjfestékre (szürke, barna, zöld), szemöldökceruzára és szempillaspirálra. Mielőtt hozzálátnánk a cica… Tovább: Cica szemfestés »

Szemfestés 2024