0

Party smink gyorsan

Minden nő vágya, amikor egy partyra készül, hogy gyorsan készüljön el tökéletes sminkje. Mielőtt neki kezdenénk a sminkelésnek, tisztítsuk le alaposan bőrünket. A nappali sminkünk összes maradékától szabaduljunk meg és, ha van egy pár percünk, kenjünk fel egy nem túl zsíros, hidratáló krémet és hagyjuk beszívódni.

Ezek után az első és igen fontos lépés az alapozás. Korrektorral, és alapozóval próbáljuk meg eltüntetni esetleges bőrhibáinkat. Vannak fényvisszaverő alapozók, amik tökéletesek party sminkünk elkészítéséhez. Szinte ragyog tőle arcbőrünk. Az alapozó megválasztásakor vegyük figyelembe arcbőrünk árnyalatát.

party smink gyorsanA következő tennivaló, a megfelelő smink szín megválasztása. Egy fényes szempúdert válasszunk, szemszínünknek megfelelőt. Ne felejtsük el, hogy party sminkünknek illenie kell ruhánk színéhez is. Ne legyenek ez a szín az általában használt szemfestékünk, hiszen nem mindennapi az alkalom sem, partyra készülünk. Tehát, ha kiválasztottuk a megfelelő színt, szemhéj púdert szempillánktól kiindulva hordjuk fel, egyenletesen és ne túl vastagon. Egy szemceruzával húzzunk kontúrt, és szemünk külső sarkánál kissé vastagítsuk meg. Ez látványosan megnagyítja szemünket.

Használjunk vízálló szempilla spirált party sminkünk elkészítéséhez. Figyeljünk arra, hogy ne csak a szempilla végeket fessük, hanem a szempilla tövétől indítsuk a festést. Arcunkra kenjünk fel egy kevés arcpirosítót. A rúzsunk nyugodtan lehet sötétebb árnyalatú. Ajakecsettel pontosan lehet felkenni a rúzst, de vigyázzunk, hogy jól dolgozzuk el, ne maradjon vastag, mert könnyen elmázolódhat vagy összecsomósodhat.

  
Iktatva: Party, Sminkek

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024