Cikkek a(z) Party és Szemfestés kategóriából

Partira készülsz? Elegáns szeretnél lenni, de nem kihívó? Tetszeni szeretnél, de nem akarsz feltűnő lenni? A kérdésekre nem egyszerű a válasz. A jó party sminkek alapvetően szervesen hozzátartoznak az öltözékhez és a kiegészítőkkel is harmonizálnak. Ne felejtsük el azonban azt, hogy adottságainknak is nagy szerepe van egy igazán ütős party smink elkészítésekor.

Party smink gyorsan

Party smink gyorsan

Minden nő vágya, amikor egy partyra készül, hogy gyorsan készüljön el tökéletes sminkje. Mielőtt neki kezdenénk a sminkelésnek, tisztítsuk le alaposan bőrünket. A nappali sminkünk összes maradékától szabaduljunk meg és, ha van egy pár percünk, kenjünk fel egy nem túl zsíros, hidratáló krémet és hagyjuk beszívódni. Ezek után az első… Tovább: Party smink gyorsan »

Party smink készítése

Party smink készítése

Egy party ünnepi esemény. Elegáns megjelenést kíván. Fontos, hogy ruhánk és frizuránk is elegáns legyen, és sminkünk ezekkel harmonizáljon.  Nem utolsó sorban a party egész ideje alatt jó, ha megmarad ez az összkép. A party smink készítésekor figyelembe kell vennünk, hogy mesterséges világításnál mások a fényviszonyok. Egy sima nappali smink… Tovább: Party smink készítése »

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés tippek portál! A várható tartalomból: Frizura Alkalmi Divatos Férfi Hosszú Rövid Sminkek Alkalmi Buli Menyasszonyi Party Sminkelés Szemfestékek Avon L’Oreal Max Factor Maybelline Oriflame Szemfestés Tippek és tanácsok Tussal Szemszín szerint Barna Kék Zöld Tanfolyam Kellemes böngészést!

Szemfestés 2024