0

Szemfestés tippek zöld szemhez

A zöld szem egzotikus szépségre vall, gyönyörű és különleges. Szerencsés vagy, ha ilyen színű a szemed, mert ez a szemszín önmagában is nagyon szép. Ha még egy hozzá jól illő sminket is használsz, leveszel bárkit a lábáról.

A zöld szemnek nagyon sokféle árnyalata lehet: a halvány jáde zöldtől a méregzöldön keresztül a kékeszöld türkiz színig. Ennél a szemszínnél is érvényes az örök szabály, hogy sötétebb árnyalathoz világosabb szemfestéket érdemes használni.

Szemfestés tippek zöld szemhez

Szemfestés tippek zöld szemhez

Alkalmi szemfestés tippek zöld szemhez: Fontos, hogy inkább a meleg barna színeket használd, s ne a feketét. Szemkontúrnak barnát és barnás árnyalatokat használj, s ne csak a felső szemhéj vonalát kontúrozd, hanem a szem alatti vonalat is emeld ki szemceruzával. Arcodat halványan pirosítsd barnás, rózsaszín vagy barack árnyalatokat használva. A barna szempillafesték kiemeli a zöld szemeket.

Éjszakai, bulis szemfestés tippek zöld szemhez: próbáld ki a füstös sminket, satírozd el szépen a szemhéjfestéket. Ez a szín lehet például aranybarna vagy sötétszürke. Amíg fiatal vagy, használj csillogó színeket. A csillámló árnyalatok közül válaszd a sötétbíbor vagy lila színeket. Talán azt gondolod, hogy a zöld szemhez nem illik a zöld szemhéjfesték, de ez tévedés! Nem mindegy viszont, hogy milyen árnyalatot használsz. Kerüld a neon zöldet meg a fűzöldet! Próbáld ki a tört zöldet vagy a szürkés zöldet!

  
Iktatva: Szemfestés, Szemszín szerint, Zöld Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024