0

Szemfestés tippek kék szemhez

Kék a szemed, és nem tudod, hogyan sminkelj? Tévedés azt hinni, hogy a kék szemhez csak a kék szemhéjpúder illik. Szemfestés tippek kék szemhez: a kék szemhez jól illenek a bézs és a barna árnyalatai, az arany, a sárgás színek, a fekete macskaszemes smink, de akár a fekete füstös is. Bátran keverheted is a színeket, akár 3-4 színt is felvihetsz egy sminkhez.

Extravagáns smink lehet például: Felső szemhéjadat fesd aranyszínűre, alsó szemhéjadat pedig egy a szemedhez illő kék szemhéjpúderral úgy fesd ki, hogy egy vékony ecsettel vidd fel a festéket. Majd jöhet a szempillaspirál: akár fekete, akár kék.

Szemfestés tippek kék szemhez

Szemfestés tippek kék szemhez

Vad, éjszakai szemfestés tippek kék szemhez: A füstös fekete és élénk kék csodás, vad, érzéki, elbűvölő kombináció. Biztos mindenki felfigyel a sminkedre. A szemek belső sarkait V-formában kék színűre fesd. A füstös macskaszemet satírozott sötétszürke és fekete szemfestékkel tudod elérni. Érdemes ehhez úgynevezett satírozó ecsetet használni, az nem fog maszatolódni, könnyen és szépen lehet vele dolgozni.

Nappalra tudom ajánlani a kék szemhez nagyon jól illő natúr bézs színeket és hozzá egy kis szempillaspirált. Kék szemedhez kipróbálhatod akár a zöld színeket is. A kék szemeket csodálatosan ki lehet emelni egy (puha hegyű) zöld szemceruzával is. Bátran próbálkozz, és használd a színeket! Tévhit, hogy a kék szemhez csak a kék szín illik.

  
Iktatva: Kék, Szemfestés, Szemszín szerint Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024