0

Szemfestés tiniknek

A mai tiniknek nagyon fontos a smink akár iskolába, akár buliba mennek. A szemfestés tiniknek nem tiltott, sőt! Ha jól tudják használni az ecsetet, sokkal szebbek is lehetnek egy kis sminktől. Kihangsúlyozhatják vele arcuk, szemük szépségét. Ha szemük színével harmonizáló árnyalatot választanak, igazán figyelemreméltó összhatást kapnak.

A szemfestés tiniknek egyik legfontosabb mozzanata, hogy kihangsúlyozzák a szemüket. Ha nappalra, például iskolába készítik, akkor csak egy szempillaspirál, egy szemceruza, esetleg egy kis szemhéjpúder a smink alapja. Jó, ha nappalra inkább világosabb árnyalatokat választanak, olyat, ami személyiségükhöz illik. Ilyenkor a halványrózsaszín, a barack, a bézs, esetleg a világosbarna színek a legjobbak.

Szemfestés tiniknek

Szemfestés tiniknek

Az esti buliba a szemfestés tiniknek ugyanolyan fontos, mint a felnőtteknek. Ilyenkor előkerülnek a sötétebb vagy élénkebb árnyalatok. Jöhet a füstös szem vagy egy élénk, összeállításukhoz illő szemhéjpúder. Kihangsúlyozhatják szemüket egy fekete szemceruzával vagy szemhéjtussal, ugyanakkor használhatnak csillogó szemfestéket, vagy akár selyemfényűt is.

 A tinik szemfestésének lényege, hogy a szép szemüket, fiatalságukat hangsúlyozzák ki. Lehet az egy barackos árnyalat, egy vadító narancs, esetleg az oly divatos füstös szem, vagy épp a tinik körében oly népszerű emos szemfestés. Ami viszont mindig fontos, hogy kevés festék kerüljön szemhéjukra. Na akarjanak idősebbnek látszani, mind amennyik valójában, csupán szépségüket hangsúlyozzák ki a szemfestéssel.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024