0

Szemfestés szemüvegeseknek

Amennyiben probléma van látásunkkal, és szemüveget kell viselnünk, még nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a sminkelésről, ezen belül szemeink festéséről. Szemüvegesen is nők vagyunk, bátran kiemelhetjük szemünk szépségét szemüvegünkön keresztül, figyelvén arra, hogy mely dolgok előnyösek illetve melyek hátrányosak számunkra szemünk festésénél.

Ha távollátók vagyunk, szemeink nagyobbnak látszanak a lencséknek köszönhetően, így a sötét és matt színek használata előnyösek a szemfestéshez. Szemkontúr vagy folyékony szemhéjtus alkalmazásával fessük ki szemeinket, és halvány rúzzsal fessük ki szánkat. Ha rövidlátásban szenvedünk, szemünk kisebbnek tűnik a szemüveg lencséin keresztül, így a világos színek ajánlottak szemfestéshez, illetve a külső szemzug festése, a felső és alsó szemhéjon egyaránt. Használjunk folyékony alapozót arcunkra, homlokunkra.

Szemfestés szemüvegeseknek

Szemfestés szemüvegeseknek

 A szemüvegkeretek és -lencsék beárnyékolják az arcot, így még jobban kihangsúlyozódnak a szemek alatti sötét karikák. Ezért nagyon fontos szemkorrektort felvinnünk a karikákra, melyet púderrel fixálhatunk. Szempillaspirált egyetlen rétegben, finoman vigyünk fel, ügyelvén arra, nehogy összekenjük vele a lencséket. A szemöldök legyen ápolt és alakjában az archoz illő.

 A szemfestés szemüvegesek számára is bátran alkalmazható, és amennyiben egyéniségünknek, arcunk formájának megfelelő sminket használunk, a szemüveg is személyes varázsunk részévé válik. Beszerezhetünk többféle színű szemüvegkeretet, melyeket ugyancsak társíthatunk sminkünkhöz, ruhánkhoz, ráadásul egy különleges, divatos  kiegészítőt nyerünk ezáltal.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024