0

Szemfestés nagy szemekre

Ha nagy szemeink vannak, szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ugyanis bármivel is kísérletezünk, az jól fog állni. A nagy szemek előnye, hogy nagyon látványos sminkeket lehet készíteni, sok árnyalatot használhatunk, és az eredmény káprázatos lehet, amennyiben jól dolgozunk. Nagyon sokan viszont nem szeretik, ha nagy, kerek boci szemük van, pedig ez az a forma, amelyből a legtöbbet ki lehet hozni.

A szemfestés nagy szemekre a legegyszerűbb. Az első lépés, hogy megtaláljuk a hozzánk illő színeket, s ha ez megvan, máris nekiláthatunk. A szemöldökvonal inkább a természeteshez legyen közelebb, mint a műhöz, tehát ne legyen túl hegyes, és ezt erősítsük meg. Második lépésként tüntessük el a karikákat alapozó vagy korrektor segítségével.

Szemfestés nagy szemekre

Szemfestés nagy szemekre

A szemfestésnél, nagy szemekre vigyázzunk arra, hogy a világosabb színű festéket ne a mozgó szemhéjra vigyük fel. Ide inkább a sötétebbet válasszuk, majd beljebb a világosabbat és a szemöldökvonal alá szintén. Ezeket szépen, átmenetesen satírozzuk össze. Használhatunk több árnyalatot és több ecsetet. A szem végénél satírozhatjuk picit cicásabbra is, az nyújtsa a szemeket.

Végül a szemfestésnél, nagy szemekre, hogy ezeket megnyújtsuk, húzzuk ki fekete tussal vagy szemceruzával az alsó és felső szempillatöveket, hogy picit legyen nyújtott, cicásabb. Ezután felrakhatunk néhány műszempillát is, ez még jobban feldobja a sminket.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024