0

Szemfestés árnyékolás

Egy nő legszebb ékszere mosolya mellett a szeme. Otthon is könnyen gyönyörű szemeket varázsolhatunk magunknak, melyhez nincs másra szükségünk, mint a megfelelően kiválasztott szemfestékre és egy kis türelemre az elkészítéséhez. A szemfesték nemcsak kifejezőbbé teszi a szemeket, hanem gyönyörűvé is varázsolhat bármilyen arcot.

A szemfestés egyik legfontosabb lépése a szemfestés árnyékolás, mely során egy halványabb színt (kiemelő) és egy sötétebb színt (árnyékoló) használunk. Hétköznapra legtöbb nő valamilyen semleges árnyalatot választ: homokszínt, szürkét, a barna árnyalatait.

Szemfestés árnyékolás

Szemfestés árnyékolás

A nők arcának egyéni szépségét a megfelelő színű szemfesték és az árnyékolás teszi hangsúlyossá. Ha megtaláltuk a szemszínünknek megfelelő színeket, kedvünkre kísérletezhetünk velük. Azoknak a hölgyeknek, akiknek barna a szemük, a zöld, a rózsaszín és a pezsgőszín ajánlott. Árnyékolónak az erőteljesebb zöld, élénkebb rózsaszín és a fémes arany a legideálisabb. A zöldszemű hölgyeknek ajánlott a pezsgőszín, rózsaszín, lila és barna. Szemük szépségét még jobban kiemeli a lila árnyékoló. Kék szemű hölgyek szemét kiemeli a sötétebb tónusú kék, a pezsgőszín, levendula, ibolya és az arany. Árnyékolónak a tengerkék, olívazöld, kávébarna és a mézszín a legtökéletesebb.

Mivel mindenki arca más, vannak bizonyos praktikák a szemfesték használatánál. A szemfesték árnyékolással formázhatjuk, kiemelhetjük a szemet. Ha szemhéjunk nem látszik, emeljük ki halvány színnel, és a szemhéjránc fölé használjunk sötétebb árnyékolót. Ha keskeny a szemöldökcsontunk, viszont a szemhéj jól látható, használjunk semleges színt szemünk kiemeléséhez.

  
Iktatva: Szemfestés, Tippek és tanácsok Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024