Cikkek a(z) Szemfestékek és Szemfestés kategóriából

A szemfestékek széles tárházát kínálják a kozmetikai cégek. Kedvünk szerint válogathatunk szemünk színével harmonizáló, a trendnek és az évszaknak megfelelő szemfestékek között. Körsétát teszünk a gyártók kínálatában válogatva. Sok szempont szerint kell választanunk, így ezeket figyelembe véve biztosan találunk szemünknek és pénztárcánknak megfelelő szemfestéket.

Egy piacvezető kozmetikum: a Clinique szemfesték lemosó

Egy piacvezető kozmetikum: a Clinique szemfesték lemosó

Kiváló minőségüknek köszönhetően a Clinique termékek világszerte a piacvezető kozmetikumok körébe tartoznak. Szemfestékeik akár egyetlen húzással egyenletes és tökéletes fedést biztosítanak hosszú időn keresztül, és nem kell attól tartanunk, hogy egy kis nedvesség hatására végigfolynak az arcunkon. Mi, nők tudjuk, hogy nem sok cikibb dolog van a világon egy elkenődött… Tovább: Egy piacvezető kozmetikum: a Clinique szemfesték lemosó »

A sminkek királynője: a Chanel szemfesték

A sminkek királynője: a Chanel szemfesték

A Chanel márkanevet szinte minden nő ismeri a világon. Ezek a francia kozmetikumok a sminkek királynőjének számítanak kitűnő minőségük, tartósságuk és nem utolsó sorban borsos áruk miatt. Vannak viszont olyan Chanel szemfestékek, melyeket viszonylag elérhető áron is beszerezhetnek azok, akik egyedi és igényes, ugyanakkor szolid és elegáns megjelenésre vágynak. A… Tovább: A sminkek királynője: a Chanel szemfesték »

A szemfesték alapozó rögzíti és tartósabbá teszi sminkünket

A szemfesték alapozó rögzíti és tartósabbá teszi sminkünket

A legelső és talán legfontosabb dolog sminkeléskor az alapozás. Lényeges, hogy ezt a lépést ne hagyjuk ki a folyamatból, mert e nélkül nem lesz a tökéletes a kívánt hatás. A színek önmagukban nem adják ki igazi színüket, ugyanakkor az alapozás abban is segít, hogy könnyebben el tudjuk dolgozni a további… Tovább: A szemfesték alapozó rögzíti és tartósabbá teszi sminkünket »

Lenyűgöző smink csillogó szemfesték alkalmazásával

Lenyűgöző smink csillogó szemfesték alkalmazásával

Az év minden időszakában nagyon sok buli kerül megrendezésre: nőnapi buli, Mikulás buli, évzáró buli stb. Éppen emiatt egy nagyon trendi party sminket szeretnék bemutatni, melyet könnyedén elkészíthetünk, a hatás mégis lenyűgöző. Ehhez egy gyönyörű csillogó szemfestéket alkalmazunk, amely a szürke különböző színeivel teszi még intenzívebbé, még csábosabbá pillantásunkat. A… Tovább: Lenyűgöző smink csillogó szemfesték alkalmazásával »

Mire figyeljünk csillámporos szemfesték felvitelekor?

Mire figyeljünk csillámporos szemfesték felvitelekor?

A csillámporos szemfestékek egyre szélesebb teret hódítanak maguknak, mivel könnyen elkészíthetőek és nem igényelnek nagyfokú precizitást, mindamellett gyönyörűek és minden szemszínhez alkalmazhatóak. A csillámporos szemfesték felvitele előtt ajánlott valamilyen krémes alapú készítmény felvitele a szemhéjra, mivel ezek stabil tartást adnak a csillámpor apró szemcséinek. Ez lehet korrektor, alapozó, de akár… Tovább: Mire figyeljünk csillámporos szemfesték felvitelekor? »

A csillámos szemfesték használatáról

A csillámos szemfesték használatáról

Gondolom, nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy amikor hétvégére egy nagyon jó buli van kilátásba, már pár nappal azelőtt elkezdem tervezni a ruha-összeállítást és a sminket, amit majd viselni fogok. Ez nagyon előnyös is, mivel rendszerint közbejönnek váratlan események, és alig marad időm a készülődésre. Íme egy olyan smink,… Tovább: A csillámos szemfesték használatáról »

Egyszerű és olcsó: szemfesték házilag

Egyszerű és olcsó: szemfesték házilag

A drogériákban és a szaküzletekben rengetegféle szemfesték megtalálható, melyek megvásárlásához csak a pénztárcánk szabhat határt. Van olcsó és drága, márkás és névtelen, káros és bio, tartós és könnyen elfolyó. Egyszóval mondhatjuk, hogy óriási a választék. De egyet nem találunk ott meg, mégpedig azt a természetes szemfestéket, melyet házilag is elkészíthetünk…. Tovább: Egyszerű és olcsó: szemfesték házilag »

Az örök klasszikus: a barna szemfesték

Az örök klasszikus: a barna szemfesték

Az év egyik legszínesebb évszaka az ősz. Igaz, hogy ilyenkor az elmúlás jut eszünkbe, de megannyi jóval és pozitív dologgal is meglep minket a meleg színekben tündöklő ősz. Bár kissé jobban fel kell öltöznünk, a színeket nem szabad elfelednünk. Egy kis trükkel csodálatossá varázsolhatjuk magunkat, mindössze színes ruhadarabokra és egy… Tovább: Az örök klasszikus: a barna szemfesték »

A szemfesték lemosó fontosságáról

A szemfesték lemosó fontosságáról

Ne a sminket hibáztasd, ha bőröd és a szem körüli környék megviseltnek és fáradtnak tűnik. Egy látszólag banális dolog, amit sokszor figyelmen kívül hagyunk, létfontosságú lehet: használjunk szemfesték lemosót minden este, hogy bőrünk megőrizze üdeségét.  A szemfesték lemosók nem csak arra jók, hogy eltávolítsuk az egész napos sminket, hanem azért… Tovább: A szemfesték lemosó fontosságáról »

A megfelelő szemfesték paletta kiválasztása

A megfelelő szemfesték paletta kiválasztása

A színek mindig az életkedvet, a vidámságot, a boldogságot jelentik, néha bevillantják az örömteli gyermekkort is. A színekkel csodát művelhetünk, csak egy kis kreativitás kell hozzá. Nincs ez másként sminkeléskor, ezen belül pedig a szem festésekor sem. Rendelkezésünkre áll megannyi szemfesték paletta. A ragyogáshoz nem is kell más, mint egy… Tovább: A megfelelő szemfesték paletta kiválasztása »

Oldal 1 - 3123
Szemfestés 2024