0

Lila szemfestés

A mai divatirányzatok szerint már mindenféle színt használhatunk szemhéjunkra: az egész mély tónusoktól a rikító sárgáig vagy az égő pirosig. Épp ezért már nem feltűnő, ha valaki lila szemfestést alkalmaz. Mivelhogy a lilának rengeteg árnyalata van, mi is bátran kipróbálhatjuk. A mély lilát vagy inkább kékbe hajlókat kifejezetten ajánlják a barna szemű hölgyeknek.

A lila szemfestés akkor igazán csábító, ha nem éktelenkednek fekete karikák a szemünk alatt. Ezt egy jól fedő korrektorral oldhatjuk meg. Mivel lehet kapni már lila szemceruzát is, így igazán hatásos sminket készíthetünk magunknak. Ilyenkor elővehetjük a fiók mélyéről a fekete szemceruzát is, hisz ha mélyebb tónust választunk, akkor jól megy hozzá a fekete.

Lila szemfestés

Lila szemfestés

Több módszer is van, hogy kifessük a szemhéjunkat. Lehet az egész mozgó szemhéjra felvinni, de nyugodtan maradhat csak a szemöldök vonalánál is, de akár csak a szem külső vagy belső zugára is szorítkozhatunk. A szempilláinkat se felejtsük ki a műveletből, hisz úgy lesz tökéletes a smink.

Mindegy, hogy milyen árnyalatot választunk, a lényeg az, hogy hozzánk illő legyen. Fiatalabbak részére nyugodtan mehet a világos lila, hisz nekik még hamvas a bőrük. Az idősebb korosztály részére inkább a sötétebb árnyalatok ajánlottak a lila szemestés keretében.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024