0

Konty készítés hosszú hajból

A kiengedett, dús hosszú haj szép látvány, de sajnos tudomásul kell venni, hogy nem minden helyzetben és alkalomra megfelelő hajviselet. Tehát ha a hajunk hosszú, valamilyen frizurát tudnunk kell, akár otthon is készíteni. A kontyok fénykorukat élik napjainkban. Akár sima, akár hullámos hosszú hajból nagyon ideális frizura.

Ha fodrásszal készíttetjük el kontyunkat, bátran bízzuk rá magunkat, had élje ki kreativitását. Még is csak ő a szakember, és ismerve fejformánk és hosszú hajunk adottságait, ő tudja megmondani, milyen konty is állna jól nekünk. A kontyok széles skálájából válogathatnak a hosszú hajúak.  Akár sima, akár hullámos hosszú hajunk van, készülhet belőle sima vonalú egyszerű elegáns, vagy csattal, virággal díszített csigás hajköltemény.

konty készítés hosszú hajbólMinden attól függ, hogy alkalomra készül, vagy esetleg mindennapi hajviseletünket akarjuk hosszú hajunkból konttyal megoldani. Ha a mindennapokra keresünk kontykészítési ötletet, hajunk hosszától függően sok lehetőség közül választhatunk. Egyszerű lófarokból kiindulva, hajtűkkel, csatokkal a fejünkre tűzve, tekerve nagyon praktikus hajviseletet tudunk készíteni hosszú hajunkból.

Romantikusabb frizurát is előállíthatunk, akár otthon is, ha sütővassal loknikat készítünk, és ezeket tűzzük lazán a fejünkre. A konty mindig elegáns viselet, jó kiegészítője ruhánknak, akár kosztüm, akár egy romantikusabb ruhaköltemény esetén. Sokan hordanak kontyot kalap, vagy egyéb fejfedő helyett. Egy jól elkészített konty, hosszú hajból sokat dobhat megjelenésünkön.

  
Iktatva: Frizura, Hosszú

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024