0

Japán szemfestés

A japán szemfestéssel különleges keleties hatású sminket készíthetünk, amely bármilyen alkalomra kitűnő választás lehet. Mint minden smink alapja, a japán smink alapja is a nélkülözhetetlen, szép alapozás. Ehhez válasszunk egy vékony, jó minőségű alapozót, és pöttyökben vigyük fel az arcra, de csak oda, ahova szükséges. Ezután szépen oszlassuk el, majd korrektor segítségével tüntessük el a karikákat.

A japán szemfestésnek úgy lássunk neki, hogy legelőször egy fehér színű szemhéjfestéket vigyünk fel a szemre. Utána a mozgó szemhéjra vigyünk fel egy sötétebb árnyalatot, és a kettőt szépen dolgozzuk össze. Ha ezzel megvagyunk, erősítsük meg a szemöldökvonalat. Ha mindez kész, vegyünk egy sötétbarna szemhéjfestéket, és a szemhéj végére vigyük fel, satírozzuk össze a többi színnel.

Japán szemfestés

Japán szemfestés

A japán szemfestés befejezéséhez szükségünk lesz egy fekete tusra. A tussal a szem belsejétől, a szempillák tövébe egy vastagodó fekete vonalat húzunk. A vége felé picit cicás stílusú, de ebben az esetben vastag vonalat rajzoljunk. Ha ez kész, egy fekete szemceruzával alul is húzzuk ki, de csak a szem szélénél.

Utolsó lépésként a japán szemfestés befejezésénél használjunk szempillaspirált. Az egész smink különleges, egzotikus hatású, a sötét hajú és szemű lányoknak nagyon jól áll. Az egészet feldobhatjuk egy kis pirosítóval és ázsiai stílusú kiegészítőkkel.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024