0

Frizura rövid hajból

Szinte minden nő fejében megfogan, legalább egyszer a gondolat, hogy milyen jó lenne egy rövid frizura, és általában a gondolatot tett is követi. Úgy döntöttünk tehát, hogy a rövid haj mellett tesszük le a voksunkat, és nem követjük azt az általános elvárást, hogy a hosszú haj igazán nőies, ami persze ízlés és szokás dolga.

A hosszú haj otthoni ápolása, mindennapi frizura elkészítése jóval időigényesebb, mint egy frizura rendben tartása rövid hajból, ha feltételezzük, hogy nem csak egy hajgumival összefogott copfról beszélünk. Nőies, egyedi frizura készülhet rövid hajból, és nem utolsó sorban, ha jól van vágva, otthon is könnyen boldogulunk vele, tehát kényelmes.frizura rövid hajból

Ma már legváltozatosabb rövid frizurák készülnek. Szimmetrikus, és két oldalon különböző hosszúságúak, tépettek és extrém rövidek. Gondos tervezést igényel a megfelelő frizura fazon kiválasztás. Figyelembe kell vennünk hajunk minőségét, arcunk formáját, és egyéb adottságainkat. Sokan azonban azért félnek a rövid hajtól, mert úgy gondolják, hogy nem lehet belőle igazi frizurát kreálni, ha éppen arra lenne szükség.

A bizalmatlanok megnyugtatására elmondhatjuk, hogy mutatós frizurát rövid hajból is tudunk készíteni, akár otthon. Ha arcunk adottságainak megfelelő frizurát választottunk, egy kis hajhabbal, némi géllel mutatós hajkoronát készíthetünk magunknak. Ha hajunk nem extrémen rövid, hajsütővassal akár loknikat is készíthetünk, némi tupírozás bevetésével, pedig egész mutatós frizurát készíthetünk rövid hajból.

  
Iktatva: Frizura, Rövid

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024