0

Frizura hosszú hajból

Ahhoz, hogy könnyen kezelhessük frizuránkat hosszú hajból elengedhetetlen, hogy jól legyen vágva. Ha fodrászunk jól végezte dolgát, akkor nincs más tennivaló, mint mosás után félig megszárítani, fixáló habot tenni rá, vastag csavarókra csavarni, majd száradás után körkefénkkel kifésülni. Némi lakkal megformázni és kész.

Ha rakoncátlan fürtökre vágyunk, a hajcsavarók kivétele után használjunk sütővasat, a loknik véglegesítésére és a végén ne fésüljük ki, csak kezünkkel igazítsunk a formáján, majd lakkal fixáljuk. Ha nem igazán loknikra vágyunk, csak hullámzó frizurára hosszú hajunkból, egyszerűen szárítsuk meg és hajsütővel csináljunk göndör fürtöket, a végén pedig flexibilis lakkal rögzítsük frizuránkat.

frizura hosszú hajbólAmennyiben kissé kócosabb frizurát szeretnénk, hosszú hajunkból, úgy készíthetjük el, hogy szárítás közben egyenesre húzzuk hajkefénkkel, a végét kifelé kunkorítva szárítjuk készre. Amikor megszáradt ne fésüljük tovább, hanem kezünkkel kissé kócoljuk össze.

Nagy divatja van a lófaroknak, összefogott hajnak, ami ideális frizura hosszú hajból. Ha nincs sok időnk elkészíteni frizuránkat, fésüljük ki és egy hajgumival fogjuk össze. Itt is több lehetőségünk van. Lehet a lófarok szorosra húzott, vagy esetleg hagyhatjuk lazábbra. Még meg is tupírozhatjuk a fejtetős esetleg, ha túl laposnak érezzük frizuránkat. A lófarkat köthetünk a tarkónkra vagy esetleg fejünk tetejére, de izgalmas hatást kelt, ha fél oldalra gumizzuk. Ha több időnk is van, akkor bebodorított hosszú hajunkból elegáns copfot is köthetünk, és egy szép csattal vagy kendővel akár alkalmi hajviseletünk is lehet.

  
Iktatva: Frizura, Hosszú

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024