0

Extrém szemfestés

Az extrém szemfestés nagyon kiemelkedő, merész, ezzel kihangsúlyozhatunk olyan stílusokat, érzelmeket, melyek tükrözik egyéniségünket. Az extrém szemfestéshez nagyon sok színt felhasználhatunk, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk kelteni.

A leggyakoribb színek az extrém szemfestésnél a fehér és a fekete. Ez a két kontrasztos szín lehet nagyon elegáns, viszont sugározhat vadságot, merészséget is. Attól függően, hogyan építsük a sminket, ezekkel óvatosan is bánhatunk. Bentről kifele haladva, több árnyalatot használva, füstös hatást érhetünk el, mely nagyon szép és elegáns is lehet. S hogy még extrémebbé tegyük, az alsó szempillák tövét is kihuzatjuk feketével, és ugyanígy satírozzuk lefele, majd a végén még egyszer megerősíthetjük a szempillák tövénél.

Extrém szemfestés

Extrém szemfestés

Extrém szemfestést készíthetünk nagyon intenzív, élénk színekkel is. Ezek nem igazán utcai viseletre szánt sminkek, viszont nagyon érdekesek és előnyösek lehetnek például fotózáson, bulikban, karneválon vagy más hasonló rendezvényeken. Az ehhez a sminkhez használt színek nagyon változatosak, a pinktől a sárgáig szinte bármilyen színt használhatunk, hisz itt nincsenek szabályok a színeket illetően.

Az extrém szemfestés a rock és a punk stílusoknál gyakran előforduló smink. A hetvenes-nyolcvanas években nagyon gyakori volt az extrém sminkelés, ezzel próbálták kihangsúlyozni a bennük lévő lázadást, merészséget. Az extrém sminkek elkészítése nem túl egyszerű, de nem is túl bonyolult, hisz nagyon sok szín áll rendelkezésünkre, csupán ki kell választanunk a számunkra megfelelőt.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024