0

Cica szemfestés

Ez a fajta smink szexi és csábító. Ismerni kell a technikáját, ám egy kis gyakorlással tökéletes cica szemfestést készíthetünk. Bemutatjuk azokat a lépéseket, melyek követésével elkészíthetjük a cicás szemet. Szükségünk lesz ehhez fekete szemceruzára, szemtusra, szemhéjfesték ecsetre, sötét színű szemhéjfestékre (szürke, barna, zöld), szemöldökceruzára és szempillaspirálra.

Mielőtt hozzálátnánk a cica szemfestéshez, szedjük ki, illetve igazítsuk meg szemöldökünket csipesszel. Ha ezzel megvagyunk, a fekete ceruzával húzzunk egy vékony vonalat a felső szempillánál, és mossuk el finoman. Ezután ecsettel vigyünk fel szemhéjfestéket a szemhéjra, a fekete vonal mentén, és homályosítsuk el, hogy egy füstös kinézetet kapjunk. Ezt követően húzzunk a külső szemzug fölé egy enyhén ívelt vonalat, macskaszem formában, majd homályosítsuk el.

Cica szemfestés

Cica szemfestés

Fessük ki az alsó szempillavonalat, majd a felső szemhéjon húzzuk meg tussal az ívet úgy, hogy bentről kifele vastagodjon. A külső szemzug megrajzolásánál lehetünk merészebbek, több festéket használhatunk. Amikor a vonal végéhez értünk, rajzoljunk egy kis „farkincát” a végére, majd a szemtus vonalát tompítsuk szemhéjfestékkel.

Most fekete szemceruzával rajzoljuk körül finoman a szemet, majd halvány szemhéjfestékkel emeljük ki. Hogy teljes legyen a cica szemfestés, szemöldökceruzával tegyük szemöldökünket kifejezettebbé. Végül vékony rétegben, oldalirányú mozdulattal alkalmazzunk szempillaspirált, és várjuk meg, míg megszárad. Emellé a szemfestés mellé nem ajánlott kirívó smink, igyekezzünk a továbbiakban megőrizni a természetességet.

  
Iktatva: Szemfestés, Tippek és tanácsok Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024