0

Buli smink készítése

Ha buliba vagyunk hivatalosak, másként szeretnénk kinézni, mint általában. Vonzóbban, nőiesebben, dögösebben. Sokan esnek abba a hibába, hogy ilyenkor magukra kenik telje smink arzenáljukat. Ne essünk túlzásokba, mert sminkünkkel az ellenkező hatást fogjuk elérni. Először is döntsük el, milyen ruhát szeretnénk felvenni, ha frizuránk stílusában is  döntésre jutottunk, válasszuk meg hozzá stílusban harmonizáló sminkünket.

Ha vagány, élénk divatszínekbe öltözünk, nyugodtan használjunk élénk színeket sminkünkhöz is. A szemfestékek közül választhatunk kékes, zöldes, mályvás, esetleg narancsos árnyalatokat, és élénk színű rúzzsal fessük ki szánkat. Ha azonban úgy érezzük, hogy csak szemünket szeretnénk kiemelni, akkor koncentráljunk arra.

buli smink készítéseEgy jól megrajzolt szemhéj tud vonallal, némi szempilla spirállal már egészen dögös szemeket varázsolhatunk. Ehhez már csak egy kis púderre és némi rúzsra van szükségünk a jó buli smink elkészítéséhez. Használhatunk színes szemhéj tust és ahhoz színben illő szempilla spirált is.

Ha szemünket ennél színesebbre szeretnénk elkészíteni, vegyük figyelembe szemünk színét, formáját, és arcunk egyéb adottságait is. Két-három harmonizáló színnel szépen kiemelhetjük szemünk színét és formáját. Nagyon fontos a buli smink elkészítésekor, hogy tartós legyen, hiszen egy jó buli sokáig tart, és esetleg még meg is izzadhatunk kicsit. A buli sminknek viszont, ilyen körülmények között is tartani kell. Ezért használjunk jó minőségű sminket, és lehetőleg vízálló szemfestéket.

  
Iktatva: Buli, Sminkek

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024