0

Az örök klasszikus: a barna szemfesték

Az év egyik legszínesebb évszaka az ősz. Igaz, hogy ilyenkor az elmúlás jut eszünkbe, de megannyi jóval és pozitív dologgal is meglep minket a meleg színekben tündöklő ősz. Bár kissé jobban fel kell öltöznünk, a színeket nem szabad elfelednünk. Egy kis trükkel csodálatossá varázsolhatjuk magunkat, mindössze színes ruhadarabokra és egy jó sminkre, például egy barna szemfestékre van szükségünk.

Lássuk, hogyan alkalmazzuk – kortól függetlenül – a barna szemfestéket, hogy bármely szemszínnek jól álljon! Aki olyan helyen dolgozik, ahol szükséges a smink és a jó megjelenés, az most jól figyeljen: ilyenkor tartós, szolid és mindennapi sminkre van szükség. A barna színt főként a hétköznapokra találták ki, mert mindig természetesnek hat és kiemeli a szemeket.

Barna szemfesték

Barna szemfesték

Ha nem dolgozni készülünk, hanem például buliba, moziba vagy színházba, akkor is tökéletes választás a barna szemfesték, mert a csoki barnától a kapucsínó barnán át a bézs színekig mindeniket megtaláljuk. Szemszíntől függően a barna szín mellé ajánlott egy kiegészítő szín használata szemceruza formájában, úgy mint a lila, a fekete vagy a bordó.

Az ősz domináns színe a barna és annak árnyalatai. Tehát nem kell félnünk attól, hogy kimegy a divatból, mivel örök klasszikus. A barna szeműek se ijedjenek meg, mert nekik is tökéletesen kiemeli a szemüket egy barna szemfesték, csak az árnyalatokkal kell játszadozni.

  
Iktatva: Szemfestékek Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024