0

Avon szem smink készlet

Az Avon cég négyszínű nyári szemhéjpúder készletét egymással harmonizáló, erőteljes élénk árnyalatokból állította össze. Két színkombinációt kínál a finom, selymesen sima anyagú szemhéj festékből. A zöldes-barnás, Geen Flash-t és a lilás-kékes Vivid Violet-et. Mindkét összeállítás erőteljes, ragyogó színek kombinációja melyeket akár együtt, akár külön-külön is jól lehet használni szemünk sminkelésekor.

Az Avon többi négyszínű szem smink készlete egymással harmonizáló, visszafogottabb színekből áll, melyeket egész évben jól tudunk használni bármilyen alkalomra szemünk sminkeléséhez. Árfekvése igen kedvező. Avon smink készletünkből nem hiányozhat egy szemspirál. Itt is bő választékból csemegézhetünk. Alapfeltétel, pláne a meleg napokon, hogy ne maszatolódjon. Ezt az elvárást szinte az összes Avon termék teljesíti.

avon szem smink készletA szempilla dúsítása, illetve hosszabbítása sokak óhaja, ha új szempilla spirállal egészítik ki smink készletüket. Az Avon különböző formájú és anyagú ecsetek alkalmazásával kívánja ezt az óhajt teljesíteni. Ne feledjük, hogy a szép szem smink feltétele a hidratált bőr. Főleg nyáron fontos odafigyelni arra, hogy bőrünk ne száradjon ki.

A kiszáradt bőr a felrakott sminkből hamar kiszívja a nedvességet, és elveszti bársonyos hatását. Az Avon termékei között találhatunk bőr típusunknak megfelelő hidratáló krémeket, pakolásokat is. Mivel az Avon, tanácsadókon keresztül értékesíti termékeit, így szakembersegítségével tudjuk kiválasztani a bőrünknek, és egyéb adottságainknak legmegfelelőbb smink készletet, és bőrápoló termékeket.

  
Iktatva: Avon, Szemfestékek

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024