0

Alkalmi frizura félhosszú hajból

A félhosszú hajból nem jelenthet gondot egy stílusos alkalmi frizura elkészítése, akár házilag. Természetesen fodrász segítségét is kérhetjük, de van egy pár olyan alkalmi frizura, amit mi is el tudunk készíteni, pláne, ha nem idegen tőlünk a hajsütővas, és egyéb hajápolási készülék, illetve készítmény.

Ez az a hajhossz, amiből már lehet szép kontyot csinálni. Akár egy sima tekert kontyot, kis kézügyesség és pár csat vagy hajtű kérdése. Félhosszú hajunkból pillanatok alatt tudunk alkalmi frizurát készíteni egy kis díszítéssel, pár gyönggyel esetleg virággal kiegészítve. Ha romantikusabbra vágyunk, hajsütővel és hajcsavarókkal loknikat lehet készíteni félhosszú hajunkból, és ezeket feltűzni, hogy kontyot formázzon. Az alsóbb tincseket szabadon is hagyhatjuk, és így még izgalmasabb lesz az összkép.

alkalmi frizura félhosszú hajbólLeengedve a félhosszú hajat egy kis hajhabbal megformázzuk, beszárítjuk, esetleg egy csattal, hajpánttal vagy egyéb kiegészítővel elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ha fél hosszú hajunk tépettre van vágva, akkor nincs egyéb dolgunk, mint megmosni, beszárítani, és  a tépett félhosszú frizurát egy kis zselével még jobban kihangsúlyozni.

Mostanában kezd divatba jönni a lófarok, mint alkalmi frizura viselet. Nagyon jó megoldás a félhosszú hajú hölgyeknek.A lófarkat köthetjük a fejünk tetejére, vagy a tarkónkhoz, esetleg féloldalt. Ha a lófarok mellet döntünk, egy kis hajsütés, bodorítás nem árt, hogy izgalmas alkalmi frizurát tudjunk kreálni. Ne feledkezzünk meg az extrémebb alkalmi frizurát kedvelőkről sem.

  
Iktatva: Alkalmi, Frizura

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024