0

A bourjois szemfesték tulajdonságai

Mi, nők tudjuk csak igazán, hogy a smink az egyszerű hibák elfedésénél sokkal többet jelent. Arra szolgál, hogy megmutassuk önmagunkat, kiemeljük vele egyéniségünket, kisugárzásunkat különlegessé tegyük általa. Ezt viszont csak jól elkészített és gondosan megválasztott kozmetikumokkal érhetjük el. Szemfestéshez az egyik legjobb választás a bourjois szemfesték család.

A bourjois szemfestékek igen elterjedtek világszerte, mivel elérhető áron kiváló minőségű szemfestést biztosítanak. Fontos tulajdonságuk, hogy már egy réteg után intenzív színt kölcsönöznek a szemhéjnak, könnyen felvihetőek a termékkel mellékelt ecset segítségével, mellyel pontosan annyit kenhetünk szemhéjunkra e finom állagú szemfestékből, amennyit szeretnénk. Így egy tartós sminkhatást érhetünk el, s még az elmaszatolástól sem kell tartanunk.

Bourjois szemfestékek

Bourjois szemfestékek

Egyes bourjois szemfestékek bázisául a víz szolgál, ezért nagyon könnyűek és csillogóak, s ezáltal még jobban kiemelik szemünk színét. A termékhez tartozó ecsettel akár a nehezen elérhető helyekre is felvihetjük a bourjois szemfestéket, mint amilyen a szemzug, hogy ott is kiváltsa figyelemfelkeltő, ám mégis elegáns és szolid hatását.

A bourjois szemfestékek állaga és összetétele gondoskodik a termék kényelmes viseléséről, könnyű érzést nyújt, mintha nem is viselnénk szemfestéket. Színei garantálják, hogy nem maradsz észrevétlen a tömegben sem, ugyanakkor egyáltalán nem kihívóak, extrémek vagy giccsesek. A bourjois termékek már otthon is megrendelhetőek online a különböző webáruházakból.

  
Iktatva: Szemfestékek Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024