Cikkek a(z) Kék és Szemfestés kategóriából

Sokan úgy gondolják, hogy a kék szem a legszebb szemszín, legyen az világos, sötét, közép vagy cirmos. A kék szemszín változatait változatosan lehet sminkelni. Sok függ attól, hogy milyen bőr illetve hajszín párosul hozzá. Lehet élénk kék barna hajjal vagy tejszőke hófehér bőrrel. Szemfestéskor ezeket a adottságokat is figyelembe kell venni.

Szemfestés tippek kék szemhez

Szemfestés tippek kék szemhez

Kék a szemed, és nem tudod, hogyan sminkelj? Tévedés azt hinni, hogy a kék szemhez csak a kék szemhéjpúder illik. Szemfestés tippek kék szemhez: a kék szemhez jól illenek a bézs és a barna árnyalatai, az arany, a sárgás színek, a fekete macskaszemes smink, de akár a fekete füstös is…. Tovább: Szemfestés tippek kék szemhez »

Smink kék szemhez

Smink kék szemhez

A kék szemet a legkönnyebben úgy sminkelhetjük, hogy felkenünk egy natúr színű szemfestéket a felső szemhéjunkra, fekete kontúrt rakunk fel, végül egy szempillaspirállal fejezzük be a szemfestést. A kék szemszín magában is nagyon mutatós, így egyszerű sminkkel is ki tudjuk emelni szemünk színét. Ha mégis szeretnénk színesebb sminket, több lehetőség… Tovább: Smink kék szemhez »

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés tippek portál! A várható tartalomból: Frizura Alkalmi Divatos Férfi Hosszú Rövid Sminkek Alkalmi Buli Menyasszonyi Party Sminkelés Szemfestékek Avon L’Oreal Max Factor Maybelline Oriflame Szemfestés Tippek és tanácsok Tussal Szemszín szerint Barna Kék Zöld Tanfolyam Kellemes böngészést!

Szemfestés 2024