Cikkek a(z) Barna és Szemfestés kategóriából

Nagy tévedés azt hinni, hogy a barna szemszín átlagos, unalmas. A barna szemű hölgyek irigylésre méltó helyzetben vannak a szemfestés területén. Ehhez a szemszínhez ugyan is, szinte mindenféle színt lehet használni, mindegyik jól megy a szemszínhez, de persze vannak olyan színek, amik különösen jól kiemelik azt. Érdemes kísérletezni, kipróbálni, hogy melyik szín áll a legjobban.

Szemfestés tippek barna szemhez

Szemfestés tippek barna szemhez

Szemfestés tippek barna szemhez: a kék, lila, arany, vanília, bronz, rózsaszín és diószín szemhéjfestékek csodálatosan mutatnak. Ami nem ajánlott: a nagyon élénk hideg színek használata ha nem is tilos, mindenképpen kerülendő. Ilyenek: a türkiz, a fűzöld, a sárga vagy az ezüst. Ezek túl fagyossá teszik az eredendően melegséget árasztó tekintetet…. Tovább: Szemfestés tippek barna szemhez »

Smink barna szemhez

Smink barna szemhez

Barna szemszínünkhöz, sminkeléshez a barna bármely árnyalatát választhatjuk az okkertől, a sötétbarnáig. A meleg színek bársonyossá teszik a tekintetet, mely így melegséget sugároz. A belső szemzugban indítsunk a sminkelést világos színnel, míg a külsőben sötétebb barnát rakjunk fel. Sötétbarna ceruzával húzhatunk szemünknek kontúrt. Sötétbarna vagy fekete szempillaspirállal tehetjük még vonzóbbá… Tovább: Smink barna szemhez »

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés tippek portál! A várható tartalomból: Frizura Alkalmi Divatos Férfi Hosszú Rövid Sminkek Alkalmi Buli Menyasszonyi Party Sminkelés Szemfestékek Avon L’Oreal Max Factor Maybelline Oriflame Szemfestés Tippek és tanácsok Tussal Szemszín szerint Barna Kék Zöld Tanfolyam Kellemes böngészést!

Szemfestés 2024