Cikkek a(z) Tussal és Szemfestés kategóriából

A szemfestés kiemeli szemünk színét, de a formáját kihangsúlyozni igazán szemtus kontúrral tudjuk. Tulajdonképpen a tussal rakjuk fel a koronát. Nagyon fontos, hogy jól használjuk, legyünk tisztában saját adottságainkkal. Nem biztos, hogy nekünk ugyanolyan jól áll egy tus felrakási mód, mint a barátnőnknek. Érdemes kísérletezni, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb tussal kivitelezett formát.

Szemfestés szemhéjtussal

Szemfestés szemhéjtussal

A sminkelés egyik leglátványosabb hatást kiváltó eszköze a szemhéjtus. Nagyon sokan szeretik, de ugyanannyian rettegnek is tőle, hisz a szemfestés szemhéjtussal tapasztalatot és türelmet igényel. Ám megéri gyakorolni a technikát, mert gyönyörű szemeket varázsolhatunk magunknak.  A szemfestés szemhéjtussal a pontosságon múlik. Lényeges, hogy a kezünk mindig stabilan álljon. A legjobb… Tovább: Szemfestés szemhéjtussal »

Szemfestés tussal

Szemfestés tussal

Szemhéjfestés tussal sokkal gyakorlottabb kezeket igényel, mint a szemceruzával való dolgozás. A szemhéjtus lehet folyékony, a tubushoz tartozó ecsettel, vagy krémállagú, amit ferdén metszett ecsettel tudsz felvinni. Sminkboltokban kapható olyan préselt porállagú tus is, mely szárazon és kevés vízzel, nedvesen is használható, ám ezt már a gyakorlottabbaknak ajánljuk. A lényeg,… Tovább: Szemfestés tussal »

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés tippek portál! A várható tartalomból: Frizura Alkalmi Divatos Férfi Hosszú Rövid Sminkek Alkalmi Buli Menyasszonyi Party Sminkelés Szemfestékek Avon L’Oreal Max Factor Maybelline Oriflame Szemfestés Tippek és tanácsok Tussal Szemszín szerint Barna Kék Zöld Tanfolyam Kellemes böngészést!

Szemfestés 2024