Cikkek a(z) L'Oreal és Szemfestés kategóriából

A L’Oreal céget alapító Eugène Schueller francia kémikus eredetileg főleg hajfestékek gyártásával foglalkozott, de az idő folyamán a szépségápolás több területén, többek közt a szemfestékek gyártásában is tért hódított. Ma már a szemfestékek széles skáláját találhatjuk meg a L’Oreal kínálatában, melyek megvásárolhatóak nem csak a drogériákban, hanem a szupermarketekben és gyógyszertárakban is.

Mennyire természetesek a L ‘Oreal szemfestékek?

Mennyire természetesek a L ‘Oreal szemfestékek?

Napjainkban kozmetikumok terén nagyon széles a kínálat, így nem könnyű meghatározni, melyik a legjobb kozmetikum márka. Mindenkinek az a tökéletes szemfesték, mely legjobban illik hozzá, és leginkább megfelel bőrének. Nézzünk utána, mely márkanév fedi a legjobb, legszebb és legtartósabb szemfestéket! Sokak szerint a L ‘Oreal szemfestékek a legjobbak.  Rengeteg termék… Tovább: Mennyire természetesek a L ‘Oreal szemfestékek? »

L’Oreal sminkek

L’Oreal sminkek

A L’Oreal cég sminkje nem olcsó termékek, és nem is mindegyik terméküket tudjuk itthon megvásárolni, viszont nagyon jó minőségűek. Érdemes körül nézni, hogy melyek azok a sminkek a L’Orealtól, amiket itthon is beszerezhetünk. Color Appeal Trio háromszínű szemfestékei egymással harmonizáló három színárnyalatból állnak. Színkombinációjukkal elegáns, hosszantartó sminket tudunk készíteni magunknak…. Tovább: L’Oreal sminkek »

L’Oreal szempilla spirál

L’Oreal szempilla spirál

A szemfestés egyik fontos eleme a megfelelő szempilla spirál kiválasztása. Érdemes a L’Oreal szempillaspirálok között válogatni. A cég olyan anyagokat, keféket kísérletezett ki, melyek segítségével annyira dús és hosszú látványú szempillánk lehet, mintha műszempillát raktunk volna fel.  A L’Oreal cég gazdag szempilla spirál választékából érdemes tehát válogatnunk. Itt van például… Tovább: L’Oreal szempilla spirál »

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés tippek portál! A várható tartalomból: Frizura Alkalmi Divatos Férfi Hosszú Rövid Sminkek Alkalmi Buli Menyasszonyi Party Sminkelés Szemfestékek Avon L’Oreal Max Factor Maybelline Oriflame Szemfestés Tippek és tanácsok Tussal Szemszín szerint Barna Kék Zöld Tanfolyam Kellemes böngészést!

Szemfestés 2024