Cikkek a(z) Férfi és Szemfestés kategóriából

Sokan úgy gondolják, hogy a férfi frizura elkészítése a legegyszerűbb dolog, elég hozzá egy hajvágógép. Óriási tévedés!Egy férfi kulturált megjelenésének alap pillére egy jó frizura. Harmonizálnia kell öltözékével, és nem árt, ha az aktuális divatot is szemmel tartja. Nagyon disszonáns egy férfi megjelenésében a ruházatához, illetve személyiségéhez ne illő frizura.

Férfi hosszú haj

Férfi hosszú haj

A férfiak hosszú hajviselete történelmi alapokon nyugszik. Tulajdonképpen a XIX. század közepén kezdett megrövidülni a férfi hosszú haj. Addig a köznép nem nagyon nyírta, összefogva vagy fonva hordták. A dús hosszú férfi haj az erőt is jelképezte. A férfiak általában nem szeretnek sokat foglalkozni hajukkal. Nagyobb súlyt fektetnek izmaik karbantartására…. Tovább: Férfi hosszú haj »

Férfi frizura

Férfi frizura

Napjainkban a divatos férfi frizura rövid. Aki igazán divatos frizurát akar viselni, nem hord hosszú hajat. Általában oldalt és hátul katonásan felnyírt, míg a fejtetőn lehet taréjszerűen zselézett vagy hosszan hagyott, oldalt elválasztott lesimított. Az egyenesen homlokba lógó haj nem divatos, inkább a hátra fésült, még ha nem is extrém… Tovább: Férfi frizura »

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés tippek portál! A várható tartalomból: Frizura Alkalmi Divatos Férfi Hosszú Rövid Sminkek Alkalmi Buli Menyasszonyi Party Sminkelés Szemfestékek Avon L’Oreal Max Factor Maybelline Oriflame Szemfestés Tippek és tanácsok Tussal Szemszín szerint Barna Kék Zöld Tanfolyam Kellemes böngészést!

Szemfestés 2024