Hírek szemhéjfesték és Szemfestés témában

Japán szemfestés

Japán szemfestés

A japán szemfestéssel különleges keleties hatású sminket készíthetünk, amely bármilyen alkalomra kitűnő választás lehet. Mint minden smink alapja, a japán smink alapja is a nélkülözhetetlen, szép alapozás. Ehhez válasszunk egy vékony, jó minőségű alapozót, és pöttyökben vigyük fel az arcra, de csak oda, ahova szükséges. Ezután szépen oszlassuk el, majd… Tovább: Japán szemfestés »

Szemfestés kicsi szemre

Szemfestés kicsi szemre

Ha a szemeinket túl kicsinek találjuk, és tenni akarunk ellene, akkor sajátítsunk el néhány olyan sminkelési praktikát, amellyel elérjük, hogy szemeink nagyobbnak tűnjenek. A legfontosabb, amit a kicsi szemmel rendelkezők nem tehetnek, az az, hogy kihúzzák a szem belső sarkait. Sem alul, sem belül nem szabad a belső sarkakat kihúzni,… Tovább: Szemfestés kicsi szemre »

Ázsiai szemfestés

Ázsiai szemfestés

Az ázsiaiak, főként az egyiptomiak már az ókorban sminkeltek. Ahhoz, hogy keleties hatású sminket készítsünk, a legfontosabb, hogy szerezzünk be egy jó alapozót, egy fekete színű tust és egy ezüst vagy fehér színű szemhéjfestéket. Az ázsiai szemfestéshez legelőször a szem körüli részt alapozzuk be. Ez azért fontos, hogy eltűnjenek a… Tovább: Ázsiai szemfestés »

Szemfestés 2024