Hírek szemhéj és Szemfestés témában

Lila szemfestés

Lila szemfestés

A mai divatirányzatok szerint már mindenféle színt használhatunk szemhéjunkra: az egész mély tónusoktól a rikító sárgáig vagy az égő pirosig. Épp ezért már nem feltűnő, ha valaki lila szemfestést alkalmaz. Mivelhogy a lilának rengeteg árnyalata van, mi is bátran kipróbálhatjuk. A mély lilát vagy inkább kékbe hajlókat kifejezetten ajánlják a… Tovább: Lila szemfestés »

Gyönyörű szemfestés

Gyönyörű szemfestés

Felhívni magunkra a figyelmet sok mindennel lehet: egy különleges ruhával vagy hajviselettel, de egy gyönyörű szemfestés is csodákra képes. Egy tökéletesen kifestett szem mindig is vonzotta a tekinteteket. A gyönyörű szemfestés alapja a következő lépésekből áll: elsőként használjunk korrektort a karikák eltüntetéséhez. Erre jó megoldás a lila korrektor, mert segít… Tovább: Gyönyörű szemfestés »

Galambszürke szemfestés

Galambszürke szemfestés

Egy nagyon elegáns helyre már szinte kötelező a visszafogott, mégis attraktív smink. A szem kihangsúlyozására megfelelő választás a galambszürke szemfestés. A galambszürke szín mindig is az eleganciát képviselte. Ez a szín mindenkinek jól áll, hiszen az árnyalatokkal lehet játszani. A galambszürke szemfestés első lépése a jól megválasztott árnyalat. Legelőször alapozzuk… Tovább: Galambszürke szemfestés »

Szemfestés suliba

Szemfestés suliba

Az iskolák nagy része még mindig nem tolerálja a sminket az iskolába. Ha netán olyan szerencsések vagyunk, hogy olyan iskolába járhatunk, ahol ezt megengedik, akkor egy laza szemfestés suliba a legjobb megoldás. A szemfestés suliba ne legyen túl kihívó, mert azt már nem nyelik le a tanárok. Egy kis alapozó… Tovább: Szemfestés suliba »

Szemfestés csillámporral

Szemfestés csillámporral

A legfontosabb a szemek sminkelésénél az alapozás. Miután ez megvan, bátran foghatunk hozzá akár egy csillámporos szemfestéshez is. Csillámporos szemfestésnél elsősorban egy alapréteget kell felvigyünk a szemhéjunkra, amelynek semleges, halvány színűnek és mindenképp krémes állagúnak kell lennie, hogy a csillámpor jól megtapadjon benne, és ne hulljon le. A csillámporral óvatosan… Tovább: Szemfestés csillámporral »

Egyiptomi szemfestés

Egyiptomi szemfestés

Az ókori egyiptomiak nagy hangsúlyt fektettek a test és a bőr ápolására. Ritkán használtak szappant, inkább a lemosó tejeket részesítették előnyben. Ugyanilyen fontos volt az arc festése is, legfőképpen a szem festése. A mai nő is, ha elegáns helyen kell megjelenjen, elkezd gondolkodni, hogy milyen stílus illene legjobban az alkalomhoz. Az… Tovább: Egyiptomi szemfestés »

Szemfestés árnyékolás

Szemfestés árnyékolás

Egy nő legszebb ékszere mosolya mellett a szeme. Otthon is könnyen gyönyörű szemeket varázsolhatunk magunknak, melyhez nincs másra szükségünk, mint a megfelelően kiválasztott szemfestékre és egy kis türelemre az elkészítéséhez. A szemfesték nemcsak kifejezőbbé teszi a szemeket, hanem gyönyörűvé is varázsolhat bármilyen arcot. A szemfestés egyik legfontosabb lépése a szemfestés… Tovább: Szemfestés árnyékolás »

Szemfestés 2024