Hírek alapozó és Szemfestés témában

Szemfestés fekete szemceruzával

Szemfestés fekete szemceruzával

Egy lány első tapasztalata a sminkelésben a szemfestés fekete szemceruzával. Legkönnyebben és leghamarabb ezt lehet megtanulni. Nem lehet ezzel túl nagyot hibázni, hisz ez a technika mindenkinek jól áll. A fekete szemceruzát sokféleképpen használhatjuk. Lehet vele egyszerű nappali sminket, randira hódítót, esetleg igazán bulizóst is készíteni. Többféle szemceruzát lehet már… Tovább: Szemfestés fekete szemceruzával »

Fekete füstös szemfestés

Fekete füstös szemfestés

Mikor igazán vad, szexi szemfestést szeretnénk, akkor a legjobb választás a fekete füstös szemfestés. Ez a festési technika általában jól áll mindenkinek, csak a megfelelő árnyalatot kell megtalálni. Nem igényel túl sok tapasztalatot, csak óvatosan, türelmesen kell hozzáállni. A fekete füstös szemfestés alapja a jó minőségű fekete szemceruza. Érdemes vékony… Tovább: Fekete füstös szemfestés »

Szemfestés nagy szemekre

Szemfestés nagy szemekre

Ha nagy szemeink vannak, szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ugyanis bármivel is kísérletezünk, az jól fog állni. A nagy szemek előnye, hogy nagyon látványos sminkeket lehet készíteni, sok árnyalatot használhatunk, és az eredmény káprázatos lehet, amennyiben jól dolgozunk. Nagyon sokan viszont nem szeretik, ha nagy, kerek boci szemük van, pedig ez az… Tovább: Szemfestés nagy szemekre »

A szemfesték alapozó rögzíti és tartósabbá teszi sminkünket

A szemfesték alapozó rögzíti és tartósabbá teszi sminkünket

A legelső és talán legfontosabb dolog sminkeléskor az alapozás. Lényeges, hogy ezt a lépést ne hagyjuk ki a folyamatból, mert e nélkül nem lesz a tökéletes a kívánt hatás. A színek önmagukban nem adják ki igazi színüket, ugyanakkor az alapozás abban is segít, hogy könnyebben el tudjuk dolgozni a további… Tovább: A szemfesték alapozó rögzíti és tartósabbá teszi sminkünket »

Szemfestés 2024