Hírek alapozás és Szemfestés témában

Szemfestés otthon

Szemfestés otthon

A szemfestés otthon szinte a mindennapi teendőink között szerepel. Ha már régóta sminkelünk, akkor nagyjából tudjuk, hogy milyen színek állnak jól, milyen színek mennek az öltözékünkhöz. Fontos, hogy jó minőségű kozmetikumokat szerezzünk be, mivel gyakori használat esetén a bőrünk épségét is veszélyeztetjük. Az otthoni szemfestésnél ügyeljünk az alapozásra. Ha nagyon… Tovább: Szemfestés otthon »

Natúr szemfestés

Natúr szemfestés

A natúr szemfestés szinte minden alkalomra megfelel, bármikor büszkén mehetünk natúr sminkbe bármilyen rendezvényre, hisz nem túl feltűnő, mégis kiemeli arcunk vonalait. A natúr szemfestésnél a legfontosabb a szempillák kiemelése. A nagy szempillák természetességet sugároznak. Legelső lépéseként alapozzunk szépen, utána használjunk egy kis csillogó vagy matt hatású pirosítót vagy púdert,… Tovább: Natúr szemfestés »

Leopárd mintás szemfestés

Leopárd mintás szemfestés

A leopárd mintás szemfestés alapja, mint minden smink meghatározó tényezője, a szép alapozás. Nagyon vékony, finom alapozót használjunk, amely egyből felszívódik, és nem nyújt „mű” hatást, mivel az a leopárd mintával együtt közönségesnek tűnhet. Alapozzuk be a szemhéjat is és a szem körüli részt is, finoman. A leopárd mintás szemfestés… Tovább: Leopárd mintás szemfestés »

Férfi szemfestés

Férfi szemfestés

A férfi smink, akármennyire is furcsán hangzik ki ez a két szó egymást követve, bizony néhány esetben igencsak szükséges. A modellek, a színészek és műsorvezetők életében megszokott, hisz nem állhatnak zsíros bőrrel a kamerák elé. Ám a hétköznapokban is – ha nem is túl gyakran, csupán kivételes alkalmakkor, például esküvőkön… Tovább: Férfi szemfestés »

Szemfestés trükkök

Szemfestés trükkök

Egy nőnek ruháján és haján kívül a sminkjére is oda kell figyelnie. Fontos, hogy mindig a ruhájához, korához és alkatához illő sminket válasszon. A szemfestési trükkök ismerete az egyik olyan tudás, ami nélkülözhetetlen egy tökéletes smink elkészítéséhez. A szemfestés trükkök közé tartozik, hogy ha tartós szemhéjfestést szeretnénk, akkor az alapozóval… Tovább: Szemfestés trükkök »

Szemfestés szemhéjtussal

Szemfestés szemhéjtussal

A sminkelés egyik leglátványosabb hatást kiváltó eszköze a szemhéjtus. Nagyon sokan szeretik, de ugyanannyian rettegnek is tőle, hisz a szemfestés szemhéjtussal tapasztalatot és türelmet igényel. Ám megéri gyakorolni a technikát, mert gyönyörű szemeket varázsolhatunk magunknak.  A szemfestés szemhéjtussal a pontosságon múlik. Lényeges, hogy a kezünk mindig stabilan álljon. A legjobb… Tovább: Szemfestés szemhéjtussal »

Árnyékolt szemfestés

Árnyékolt szemfestés

Az úgynevezett füstös szemek nagyon előnyös és frappáns megoldást nyújtanak, mivel hétköznapokra és ünnepi alkalmakra egyaránt közkedvelt.  Árnyékolt szemfestést könnyen készíthetünk, ha egy kis kézügyességgel rendelkezünk. Tetszés szerint válogathatunk a színpalettán, és akár két ellentétes színt is alkalmazhatunk egyszerre. A legfontosabb tényező árnyékolt szemfestésnél, hogy a színek jól össze legyenek… Tovább: Árnyékolt szemfestés »

Szemfestés csillámporral

Szemfestés csillámporral

A legfontosabb a szemek sminkelésénél az alapozás. Miután ez megvan, bátran foghatunk hozzá akár egy csillámporos szemfestéshez is. Csillámporos szemfestésnél elsősorban egy alapréteget kell felvigyünk a szemhéjunkra, amelynek semleges, halvány színűnek és mindenképp krémes állagúnak kell lennie, hogy a csillámpor jól megtapadjon benne, és ne hulljon le. A csillámporral óvatosan… Tovább: Szemfestés csillámporral »

Bézs szemfestés

Bézs szemfestés

A bézs szemfestés szinte bármely bőrtípushoz, bármilyen hajszínhez és szemszínhez illik. Ez az a szín, ami minden alkalomra megfelel, lehet elegáns, természetes vagy akár feltűnő hatású. A bézs szemfestés leginkább a barna, sötét szemű hölgyeknek áll jól, hisz kiemeli a szem színét, ugyanakkor természetességet sugároz. A bézs szemfestés a sötétbőrűeknek… Tovább: Bézs szemfestés »

Ezüstös szemfestés

Ezüstös szemfestés

Egy szilveszteri partin vagy egy jó buliban, esetleg bálban nincs kiválóbb, mint az ezüstös szemfestés. Alkalmakra is kitűnő lehet, hisz nem hivalkodó, és mivel fémes hatása van, bármilyen ruha-összeállítással harmonizál. Az ezüstös szemfestés alappillérje a tökéletesen alapozott és hibátlanított szem. Nincs is annál visszataszítóbb, mint mikor a szemhéjpúder a szem… Tovább: Ezüstös szemfestés »

Szemfestés 2024