Hírek árnyalatok és Szemfestés témában

Rózsaszín szemfestés

Rózsaszín szemfestés

Egy fiatalnak igencsak jól állnak a kihívó színek. Ilyen lehet például a pink, lila, narancssárga esetleg rózsaszín szemfestés. Nem kell félni a rózsaszíntől, mert ha megkeressük a magunkhoz illő árnyalatot, nyugodtan használhatjuk, legyen az fáradt-, baba- vagy egészen élénk rózsaszín. Lényeg, hogy a bőrünk színéhez megfelelőt válasszunk. A rózsaszín szemfestés… Tovább: Rózsaszín szemfestés »

Szemfestés praktikák

Szemfestés praktikák

Ha mi magunk szeretnénk elkészíteni sminkünket, érdemes ellesni néhány szemfestés praktikát. Az egyik ilyen hasznos módszer az, hogy amikor a szemet festjük, a szemek alá rakjunk világos színű púdert. Ez azért hasznos praktika, mert ha poros alapú szemhéjfestéket használunk, a púder kifogja az apró szemcséket, és nem teszi tönkre az… Tovább: Szemfestés praktikák »

Szemfestés árnyékolás

Szemfestés árnyékolás

Egy nő legszebb ékszere mosolya mellett a szeme. Otthon is könnyen gyönyörű szemeket varázsolhatunk magunknak, melyhez nincs másra szükségünk, mint a megfelelően kiválasztott szemfestékre és egy kis türelemre az elkészítéséhez. A szemfesték nemcsak kifejezőbbé teszi a szemeket, hanem gyönyörűvé is varázsolhat bármilyen arcot. A szemfestés egyik legfontosabb lépése a szemfestés… Tovább: Szemfestés árnyékolás »

Szemfestés 2024