Hírek árnyalat és Szemfestés témában

Lila szemfestés

Lila szemfestés

A mai divatirányzatok szerint már mindenféle színt használhatunk szemhéjunkra: az egész mély tónusoktól a rikító sárgáig vagy az égő pirosig. Épp ezért már nem feltűnő, ha valaki lila szemfestést alkalmaz. Mivelhogy a lilának rengeteg árnyalata van, mi is bátran kipróbálhatjuk. A mély lilát vagy inkább kékbe hajlókat kifejezetten ajánlják a… Tovább: Lila szemfestés »

Fekete füstös szemfestés

Fekete füstös szemfestés

Mikor igazán vad, szexi szemfestést szeretnénk, akkor a legjobb választás a fekete füstös szemfestés. Ez a festési technika általában jól áll mindenkinek, csak a megfelelő árnyalatot kell megtalálni. Nem igényel túl sok tapasztalatot, csak óvatosan, türelmesen kell hozzáállni. A fekete füstös szemfestés alapja a jó minőségű fekete szemceruza. Érdemes vékony… Tovább: Fekete füstös szemfestés »

Galambszürke szemfestés

Galambszürke szemfestés

Egy nagyon elegáns helyre már szinte kötelező a visszafogott, mégis attraktív smink. A szem kihangsúlyozására megfelelő választás a galambszürke szemfestés. A galambszürke szín mindig is az eleganciát képviselte. Ez a szín mindenkinek jól áll, hiszen az árnyalatokkal lehet játszani. A galambszürke szemfestés első lépése a jól megválasztott árnyalat. Legelőször alapozzuk… Tovább: Galambszürke szemfestés »

Szemfestés 2024