0

Természetes szépségápolás – bio szemfestékek

A természetes bőr titka nem feltétlenül a smink nélküli bőrt vagy arcot jelenti. A titok abban rejlik, hogy próbáljuk meg kihangsúlyozni szépségünket. Egy egyszerű smink minden nőnek, még a legelfoglaltabbaknak is jár, és ha bio termékeket, bio alapozót és bio szemfestékeket használunk, akkor bőrünk is egészséges marad.

 A bio szemfestékek felkenés után pontosan olyanok, mint az átlagos, ám sokkal ártalmasabb rokonaik. A különbség az összetételükben van. Megalkotóik figyeltek arra, hogy természetes, bőrbarát alapanyagokat válasszanak. Ily módon megelőzhetünk rengeteg bőrbetegséget, mégis tündökölhetünk.

Bio szemfestékek

Bio szemfestékek

 A bio szemfestékek nagy előnye, hogy tele vannak vitaminokkal és növényi kivonatokkal, melyek nemcsak, hogy nem károsak, de még ápolják és védik is a bőrt. A biotermékek összetételei között nem találunk se kőolajszármazékokat, se szintetikus anyagokat, se genetikailag átalakított anyagokat, de nagy mértékben tartalmaznak antioxidánsokat és gyógynövényeket, melyek gátolják az öregedést, nyugtatják és felfrissítik a bőrt. Arról se feledkezzünk meg, hogy nem tesztelik ezeket állatokon.

 Egy tökéletesen egészséges bőr csak addig őrzi meg természetes szépségét, ameddig a bio termékeket, a bio szemfestékeket és bio alapozókat használjuk. De nem szabad felednünk azt sem, hogy a szépség mellett az egészségünk külön figyelmet érdemel. Ezért válasszuk inkább a természetes összetételű termékeket, melyek drágábbak ugyan, de egészségesen szépítenek.

  
Iktatva: Szemfestékek Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024