Hírek szempilla és Szemfestés témában

Szemfestés suliba

Szemfestés suliba

Az iskolák nagy része még mindig nem tolerálja a sminket az iskolába. Ha netán olyan szerencsések vagyunk, hogy olyan iskolába járhatunk, ahol ezt megengedik, akkor egy laza szemfestés suliba a legjobb megoldás. A szemfestés suliba ne legyen túl kihívó, mert azt már nem nyelik le a tanárok. Egy kis alapozó… Tovább: Szemfestés suliba »

Cica szemfestés

Cica szemfestés

Ez a fajta smink szexi és csábító. Ismerni kell a technikáját, ám egy kis gyakorlással tökéletes cica szemfestést készíthetünk. Bemutatjuk azokat a lépéseket, melyek követésével elkészíthetjük a cicás szemet. Szükségünk lesz ehhez fekete szemceruzára, szemtusra, szemhéjfesték ecsetre, sötét színű szemhéjfestékre (szürke, barna, zöld), szemöldökceruzára és szempillaspirálra. Mielőtt hozzálátnánk a cica… Tovább: Cica szemfestés »

Szemfestési technikák

Szemfestési technikák

A sminkelés egyik leghangsúlyosabb része a szemfestés. A szem kiemelésén és csillogóbb tekintet varázslásán túl nagyon fontos a szem alakjának korrigálása, és a szem környékének megfelelő ápolása. Mindezeket figyelembe véve különböző szemfestési technikák állnak rendelkezésre. A technika megválasztásához figyelembe kell venni azt is, mi áll jól a szemformánkhoz, illetve szemünk… Tovább: Szemfestési technikák »

Szemfestés tussal

Szemfestés tussal

Szemhéjfestés tussal sokkal gyakorlottabb kezeket igényel, mint a szemceruzával való dolgozás. A szemhéjtus lehet folyékony, a tubushoz tartozó ecsettel, vagy krémállagú, amit ferdén metszett ecsettel tudsz felvinni. Sminkboltokban kapható olyan préselt porállagú tus is, mely szárazon és kevés vízzel, nedvesen is használható, ám ezt már a gyakorlottabbaknak ajánljuk. A lényeg,… Tovább: Szemfestés tussal »

Szemfestés 2024