Hírek szemceruza és Szemfestés témában

Lila szemfestés

Lila szemfestés

A mai divatirányzatok szerint már mindenféle színt használhatunk szemhéjunkra: az egész mély tónusoktól a rikító sárgáig vagy az égő pirosig. Épp ezért már nem feltűnő, ha valaki lila szemfestést alkalmaz. Mivelhogy a lilának rengeteg árnyalata van, mi is bátran kipróbálhatjuk. A mély lilát vagy inkább kékbe hajlókat kifejezetten ajánlják a… Tovább: Lila szemfestés »

Rózsaszín szemfestés

Rózsaszín szemfestés

Egy fiatalnak igencsak jól állnak a kihívó színek. Ilyen lehet például a pink, lila, narancssárga esetleg rózsaszín szemfestés. Nem kell félni a rózsaszíntől, mert ha megkeressük a magunkhoz illő árnyalatot, nyugodtan használhatjuk, legyen az fáradt-, baba- vagy egészen élénk rózsaszín. Lényeg, hogy a bőrünk színéhez megfelelőt válasszunk. A rózsaszín szemfestés… Tovább: Rózsaszín szemfestés »

Fekete füstös szemfestés

Fekete füstös szemfestés

Mikor igazán vad, szexi szemfestést szeretnénk, akkor a legjobb választás a fekete füstös szemfestés. Ez a festési technika általában jól áll mindenkinek, csak a megfelelő árnyalatot kell megtalálni. Nem igényel túl sok tapasztalatot, csak óvatosan, türelmesen kell hozzáállni. A fekete füstös szemfestés alapja a jó minőségű fekete szemceruza. Érdemes vékony… Tovább: Fekete füstös szemfestés »

Galambszürke szemfestés

Galambszürke szemfestés

Egy nagyon elegáns helyre már szinte kötelező a visszafogott, mégis attraktív smink. A szem kihangsúlyozására megfelelő választás a galambszürke szemfestés. A galambszürke szín mindig is az eleganciát képviselte. Ez a szín mindenkinek jól áll, hiszen az árnyalatokkal lehet játszani. A galambszürke szemfestés első lépése a jól megválasztott árnyalat. Legelőször alapozzuk… Tovább: Galambszürke szemfestés »

Szemfestés nagy szemekre

Szemfestés nagy szemekre

Ha nagy szemeink vannak, szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ugyanis bármivel is kísérletezünk, az jól fog állni. A nagy szemek előnye, hogy nagyon látványos sminkeket lehet készíteni, sok árnyalatot használhatunk, és az eredmény káprázatos lehet, amennyiben jól dolgozunk. Nagyon sokan viszont nem szeretik, ha nagy, kerek boci szemük van, pedig ez az… Tovább: Szemfestés nagy szemekre »

Férfi szemfestés

Férfi szemfestés

A férfi smink, akármennyire is furcsán hangzik ki ez a két szó egymást követve, bizony néhány esetben igencsak szükséges. A modellek, a színészek és műsorvezetők életében megszokott, hisz nem állhatnak zsíros bőrrel a kamerák elé. Ám a hétköznapokban is – ha nem is túl gyakran, csupán kivételes alkalmakkor, például esküvőkön… Tovább: Férfi szemfestés »

Szemfestés, vízvonal kihangsúlyozásával

Szemfestés, vízvonal kihangsúlyozásával

Egy tini vagy egy kezdő sminkes talán legelső sminkeszköze a sima szemceruza. A szín is általában a jól megszokott fekete. Az első tapasztalat is a szemfestés vízvonalon történik, vagy más néven a szem kihúzásán. Rengeteg lehetőség rejlik benne, hisz lehet játszani a színekkel vagy épp azzal, hogy a szempillák tövében… Tovább: Szemfestés, vízvonal kihangsúlyozásával »

Szemfestés trükkök

Szemfestés trükkök

Egy nőnek ruháján és haján kívül a sminkjére is oda kell figyelnie. Fontos, hogy mindig a ruhájához, korához és alkatához illő sminket válasszon. A szemfestési trükkök ismerete az egyik olyan tudás, ami nélkülözhetetlen egy tökéletes smink elkészítéséhez. A szemfestés trükkök közé tartozik, hogy ha tartós szemhéjfestést szeretnénk, akkor az alapozóval… Tovább: Szemfestés trükkök »

Szemfestés egyszerűen

Szemfestés egyszerűen

Mivel mindenkinek más az arcformája és arca karakterisztikája, ezért a sminkelésnek személyre szabottnak kell lennie, főleg ha valamilyen alkalomra készülve sminkeljük magunkat. Mindenképpen a legfontosabb szabály, hogy a megtisztított arcot kezdjük el sminkelni. Ha szemeinket szeretnénk kihangsúlyozni, egy hétköznapi szemfestést egyszerűen megoldhatunk egy kis szemhéjpúder, egy fekete szemceruza és egy… Tovább: Szemfestés egyszerűen »

A szemfestés menete

A szemfestés menete

A tökéletes smink elkészítéséhez szükség van pár alaplépésre, mely egy kis rutint igényel. Nem baj, ha elsőre nem sikerül tökéletesen, hiszen „gyakorlás teszi a mestert”. Röviden felvázoljuk a sminkelés lépéseit, illetve bővebben a szemfestés menetét: Először az arcbőrt tisztítjuk meg, ezután következik az alapozás, illetve a korrektor használata, majd a… Tovább: A szemfestés menete »

Oldal 1 - 212
Szemfestés 2024