Cikkek a(z) Divatos és Szemfestés kategóriából

Az adott szezon trendje határozza meg, mit nevezünk divatos frizurának. Mielőtt ellátogatunk fodrászunkhoz, tájékozódjunk, milyen ebben a szezonban a divatos frizura, valamint azt sem árt mérlegel, hogy adott trend mennyire passzol személyiségünkhöz, és egyéni stílusunkhoz. Visszatetsző lehet, ha mégoly divatos frizuránk megtöri egyébként egységes megjelenésünket.

Divatos rövid frizurák

Divatos rövid frizurák

Ha jól eltaláljuk a megfelelő frizura fazont, nem csak megjelenésünk koronája lesz, hanem önbizalmunkat is nagyban megnövelheti. Úgy gondolhatjuk, hogy a rövid női frizura nem illik arcformánkhoz vagy nem elég nőies. A divatos rövid frizuráknak pedig számtalan előnyük van, és lehet nagyon nőies tőle megjelenésünk. Meleg időben kimondottan áldás egy… Tovább: Divatos rövid frizurák »

Divatos frizura

Divatos frizura

Ha a mai frizura divatot próbáljuk meghatározni, annyi egyértelműen kiderül, hogy nem trendi az egyenes vonalú, szimmetrikus frizura. A tépett hajviseletnek van nagy divatja. Legyen az rövid, vagy félhosszú, egy biztos, hogy a hajszobrász fantáziájának nem kell határokat szabni. Láthatunk állig érő félre fésült frufrut, hátul extra rövid felnyírással vagy… Tovább: Divatos frizura »

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés tippek portál! A várható tartalomból: Frizura Alkalmi Divatos Férfi Hosszú Rövid Sminkek Alkalmi Buli Menyasszonyi Party Sminkelés Szemfestékek Avon L’Oreal Max Factor Maybelline Oriflame Szemfestés Tippek és tanácsok Tussal Szemszín szerint Barna Kék Zöld Tanfolyam Kellemes böngészést!

Szemfestés 2024