0

Szemfestés trükkök

Egy nőnek ruháján és haján kívül a sminkjére is oda kell figyelnie. Fontos, hogy mindig a ruhájához, korához és alkatához illő sminket válasszon. A szemfestési trükkök ismerete az egyik olyan tudás, ami nélkülözhetetlen egy tökéletes smink elkészítéséhez.

A szemfestés trükkök közé tartozik, hogy ha tartós szemhéjfestést szeretnénk, akkor az alapozóval kezdjük. Ez biztosítja, hogy ne kenődjön el a festék. Sok apró fortély van még, amit érdemes elsajátítani. Ilyen például az, hogy amennyiben közel ülnek egymáshoz szemeink, érdemes a belső szemzugot világosra, míg a külsőt sötétebb színűre festeni. Ugyanez működik, csak fordítva, ha távol vannak egymástól a szemeink.

Szemfestés trükkök

Szemfestés trükkök

 A tökéletesség kedvéért még érdemes néhány szemfestés trükköt bevetni. Olyan apróságokra érdemes odafigyelni, hogy a szemceruzánk mindig puha belű legyen, mert így könnyebb vele dolgozni. Az apró fortélyok közé tartozik még, hogy ha a szemhéjunkon akarunk vonalat húzni, akkor érdemes a szemhéj bőrét megfeszíteni. Mikor szempillaspirált használunk, nyissuk ki picit a szánkat, mert akkor kevésbé pislogunk.

 Ahhoz, hogy magabiztosan sminkelhessünk, érdemes minél több szemfestés trükköt elsajátítani. A szemfestéshez tartozik az is, hogy mikor felhelyezzük a szemhéjpúdert, a szemünk alá rakhatunk egy papírzsebkendőt, hogy a finom porszemcsék ne a már lealapozott arcbőrünkre hulljanak. Saját magunk is idővel sok mindent kitapasztalunk, így nekünk is meglesznek a saját fortélyaink.

  
Iktatva: Szemfestés, Tippek és tanácsok Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024