0

Szemfestés tippek barna szemhez

Szemfestés tippek barna szemhez: a kék, lila, arany, vanília, bronz, rózsaszín és diószín szemhéjfestékek csodálatosan mutatnak. Ami nem ajánlott: a nagyon élénk hideg színek használata ha nem is tilos, mindenképpen kerülendő. Ilyenek: a türkiz, a fűzöld, a sárga vagy az ezüst. Ezek túl fagyossá teszik az eredendően melegséget árasztó tekintetet.

A túl világos vagy pasztellszínek használata sem kimondottan ajánlott, mivel kiemelik a szem fehérjét, és bágyadttá, fénytelenné teszik a tekintetet. A barna szemnek több árnyalata létezik. Általában természetes mély színű, de léteznek világosabb árnyalatai is. Nincs két egyforma barna szemszín, és mindegyikhez más és más festékek illenek.

Ha világosbarna szemed van, sötét árnyalatokkal teheted elbűvölően drámaivá. Ha sötétbarna szemed van, már-már fekete, akkor a világosabb színeket használd. Szeretnéd kiemelni szemedet színét? Íme, a szemfestés tippek barna szemhez: ami tuti siker, a fekete, a szürke, a sötétkék, a lila és a bíbor, a bronz és a réz, a lényeg, hogy irizáló szemhéjpúdert válassz!

 

szemfestés tippek barna szemhez

Szemfestés tippek barna szemhez

Lényeges itt, hogy a szempillaspirállal a szempillák tövére koncentrálj, a végükre már kevesebb festék kerüljön. Ha fontos számodra, hogy a hangsúly a szemeiden legyen a smink összhatása tekintetében, az arcod többi részét egyáltalán ne vagy csak nagyon minimálisan sminkeld. Ilyenkor is halványabb árnyalatokat részesíts előnyben!

  
Iktatva: Barna, Szemfestés, Szemszín szerint Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024