0

Szemfestés szemceruzával

Egy jól mutató, igéző szempárhoz, amit szemceruzával festünk ki, szükséges többek között egy nem túl puha és nem túl hegyes ceruza. Minden boltban, áruházban, ahol szemceruza kapható, vannak úgynevezett „teszterek”, melyeket ki is lehet próbálni, mielőtt vásárolnál néhányat belőlük.

Ezt a tesztert húzd végig a kézfejeden, és nézd meg, mennyire puha és mennyire jól siklik a kezeden. Ha megtaláltad a tökéletest, már csak el kell sajátítanod a trükköket, melyek segítségével kisminkelheted magad. Hogyan történjen egy szemfestés szemceruzával?

Szemfestés szemceruzával

Szemfestés szemceruzával

Szemfestés szemceruzával alapszabályok: Mielőtt elkezdesz dolgozni, használj egy kis korrektort a szemhéjadra, ezáltal tartósabb lesz a sminked. Húzz vékony vonalat a szempillatőhöz olyan közel, amennyire csak tudsz. Nem kell tartanod attól, hogy nem tudsz szépen dolgozni, hiszen a szemfestés szemceruzával a legegyszerűbb, ha nem sikerül, bármikor el tudod satírozni applikátor segítségével.

Már kaphatóak matt, fényes, gyöngyházfényű szemceruzák is. Ezeket akkor érdemes használni, amikor már biztosabb kézzel használod a ceruzát, mert ezek elsatírozása nem mutat túl jól. „Macskanős” sminket szeretnél? Ennél a sminknél csupán egy rövid, alsó és egy vékony, szemzugig tartó felső vonalra van szükség. A trükk annyi, hogy az alsó szemhéjad közepétől indítsd el a vonalat, majd a külső szemzugnál vidd tovább a ceruzát, úgy hogy felfelé kunkorítsd az ívét!

  
Iktatva: Szemfestés, Tippek és tanácsok Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024