0

Szemfestés suliba

Az iskolák nagy része még mindig nem tolerálja a sminket az iskolába. Ha netán olyan szerencsések vagyunk, hogy olyan iskolába járhatunk, ahol ezt megengedik, akkor egy laza szemfestés suliba a legjobb megoldás.

A szemfestés suliba ne legyen túl kihívó, mert azt már nem nyelik le a tanárok. Egy kis alapozó belefér, hogy az esetleges bőrhibákat eltüntessük, s ha szükséges, jöhet egy kevés korrektor is. A szemünk belső részét kihúzhatjuk fekete vagy fehér szemceruzával, bár a fekete inkább estére javallott. Szempillánkat nyugodtan átfesthetjük kétszer is, hogy azon legyen a hangsúly.

Szemfestés suliba

Szemfestés suliba

Szemhéjunkra inkább valami pasztell árnyalatot válasszunk. Választhatjuk például a babarózsaszínt, ha romantikus alkatúak vagyunk. Akik inkább a naturális vonalat követik, azok a barna illetve a bézs árnyalatait használhatják. Jöhet még egy kis selymes fény is, mert a suliba való szemfestés lényege nem a feltűnés, hanem saját szépségünk hangsúlyozása.

 A szemfestés suliba alapelve a természetesség. A szempillák legyenek hangsúlyosak, de a szemhéj színével óvatosan bánjunk. Kerüljük a sötét árnyalatokat, azok inkább az esti bulikba valók. Nem az a fontos, hogy hódítsunk, hanem hogy jól érezzük magunkat. Nem a legjobb ötlet teljes díszben pompázni az iskolában, mert nem mindegyik tanár elnéző. Saját természetes szépségünket hangsúlyozzuk, minket vegyenek észre a fiúk, ne pedig a szemfestésünket.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024