0

Szemfestés minták

Napjainkban nagyon sokféle szemfestést alkalmazhatunk. A szemfestés már az ókorban nagyon népszerű volt, de akkoriban még nem állt rendelkezésre szemfesték, így kormot használtak, és más növényi anyagokból vontak ki festéket erre a célra. Ma már nem így van, nagyon sok szín és nagyon sokféle állagú festék áll rendelkezésünkre. A szemfestés minták közül is kedvünkre választhatunk, annak függvényében, hogy milyen eseményre sminkelünk.

 A szemfestés minták közül a legnépszerűbb talán a füstös szemfestés. Nagyon népszerű, hisz minden alkalomra kiváló választás. A füstös szemfestés elkészítéséhez ecsetekre vagy fülpucolóra, és olyan színű szemhéjfestékekre van szükség, amely leginkább illik hozzánk. Ezt követően szépen, átmenetesen vigyük fel a színeket, és az ecsettel dolgozzuk össze.

Szemfestés minták

Szemfestés minták

Az ázsiai szemfestés minta használatával különleges keleties hatást válthatunk ki. Elkészítése nagyon egyszerű. Tulajdonképpen ugyanúgy készítsük el, mint amikor cicás szemeket szeretnénk, de ebben az esetben ne húzzuk ki cicásra, hanem a szem belső zugaitól a szem végéig vastagodó vonalat húzzunk tussal, és a végét kocka alakúra húzzuk. Ez a smink nagyon különleges és feltűnő hatású lehet.

A szemfestés minták kiválasztásánál a legfőbb szempont, hogy milyen alkalomra készülünk. Ettől függően választhatunk extrém mintákat, mint amilyen például a leopárd minta. A füstös és a natúr szemfestés minden alkalomra megfelelnek.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024