0

Szemfestés lépésről lépésre

A tökéletes smink elkészítéséhez tudnunk kell az alaplépéseket. Szemfestés lépésről lépésre: 1. Arc tisztítása és hidratálása: Használjunk tisztító tejet, utána tonizáljuk a bőrt, természetesen a bőrünknek megfelelő termékekkel (például, ha zsíros a bőrünk, ne száraz bőrre való arctisztító termékcsaládot használjunk). Ezután megfelelő krémmel ápoljuk.

2. Alapozás és korrektor használata: Bőrünk színével megegyező alapozót rakjunk fel az egész arcra, egyenletesen eloszlatva alapozó ecsettel vagy az ujjbegyünkkel, felülről lefelé és belülről kifelé történő mozdulatokkal. Ezután korrektorral a szem alatti karikákat vagy a pattanásokat prímán el lehet tüntetni.

Szemfestés lépésről lépésre

Szemfestés lépésről lépésre

3. Fixálás púderral: Tévhit, hogy a púder szárítja a bőrt vagy ráncosít, csak meg kell találni a bőröd számára megfelelőt. Púderrel fixálni kell a sminket, ettől matt színű és tartós lesz a végeredmény; 4. A szem festése és kontúrozása: Minél több színt használunk, annál mutatósabb a sminkünk. A szemhéj felső részére vigyük fel a szemfestéket, melléje a következő színt, és mossuk össze ecsettel őket. A szempilla tövébe szemhéjtussal vékony fekete vonalat húzzunk.

5. Szempillák spirálozása: Csak szemfestés után spirálozzunk, különben a szemfesték ráhullhat és beleragadhat a szempillába; 6. Arc pirosítása: A pirosítóból a kevesebb néha több. Inkább picit pirosítsunk, hogy elérjük a kívánt erősséget; 7. Ajkak hangsúlyozása: Világos, csillogó színekkel tudod nagyítani ajkaidat. Ha ezeket a szemfestés lépéseket betartjuk, mindig tökéletes sminket kapunk.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: 

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024